News

Dit bluetooth oogmasker maakt in slaap vallen met muziek nóg fijner

De een slaapt liever in een zo stil mogelijke kamer, terwijl de ander makkelijker in slaap valt met muziek op de achtergrond. Ieder zo z’n ding. Helaas kan slapen met een koptelefoon of oortjes nogal onhandig zijn. Want eerlijk is eerlijk: dat ligt niet heel comfortabel. Dit bluetooth oogmasker daarentegen lijkt juist wel comfortabel en maakt in slaap vallen met muziek nóg fijner. 

oogmasker bluetooth

Oogmasker met bluetooth

Het wordt niet alleen makkelijker om naar muziek te luisteren, maar het wordt met dit oogmasker ook nog eens makkelijker om je omgeving echt donker te maken. Of je nou in bed ligt, in het openbaar vervoer zit of in de auto zit onderweg naar je vakantiebestemming: je kunt ‘m overal mee naartoe nemen. Het bluetooth oogmasker is ook nog eens gemaakt op een manier waarop alleen jij de muziek kunt horen, dus mensen om je heen zullen er geen last van hebben. 

Het bluetooth oogmasker is te vinden bij Firebox voor €35,95. Voor dit bedrag kun je bij volledig opladen maar liefst zes uur lang naar muziek luisteren. Daar ga je geen slapeloze nachten meer om hebben, toch? Dit pareltje wil je gewoon hebben!

Bron: Firebox.com | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved