Pijnlijk: Zwanetta van Temptation Island werd gedumpt via whatsapp

Films & Series door Noa

Met je ex een hapje eten? No thank you, zouden de meeste mensen zeggen. Maar in het nieuwe programma Eating With My Ex: Going Dutch van Discovery+ moeten bekenden er toch aan geloven. Zo had Zwanetta van Temptation Island wel een héel pijnlijk momentje met haar ex.

Zwanetta van Temptation Island 2018

Tijdens het programma Eating With My Ex gaan bekende mensen uiteten met hun ex. Aankomende vrijdag is de laatste aflevering van het programma en het belooft een echte knaller te worden. Zo gaat Zwanetta van Temptation Island met haar ex Irvingly de avond spenderen. 

Ondanks dat de aflevering pas vrijdag helemaal op Discovery Plus staat, geven de fragmenten al behoorlijk wat drama. Zwanetta doet mee met haar ex Irvingly. We kennen Zwanetta als de spicy verleidster van Temptation Island en ze maakt mannen vaak een kopje kleiner met haar charme. Maar in het diner zien we een kant van Zwanetta die we niet vaak hebben gezien. Niet alleen omdat ze weer een andere haarkleur heeft, maar vooral omdat ze erg emotioneel wordt tijdens de gesprekken met haar ex. Haar ex heeft het een paar jaar geleden uitgemaakt en dat neemt ze hem nog steeds kwalijk. Zwanetta was net bekomen van een heftige operatie en in plaats van haar te steunen, maakte hij het uit via Whatsapp. Je kan zien dat ze het nog steeds niet helemaal heeft verwerkt en losgelaten. De tranen schieten in haar ogen. Gelukkig herpakt Zwanetta zich en is ze al snel weer de oude: ze geeft Irvingly de schuld van niet alleen een gebroken hart, maar ook een gebroken beneden… uhm to much information?

Phillip en Melle doen mee aan Eating With My Ex

Phillip en Melle kennen we nog niet, maar daar gaat snel verandering in komen. Melle heeft zichzelf onder gedoopt in de cosmetische wereld en zichzelf omgetoverd tot de nieuwe Barbie Ken. Ex Phillip krijgt de vraag wat hij daarvan vindt en hij bindt er geen doekjes omheen. Hij vindt de nieuwe look zonde en herkent alleen de ogen van zijn ex. Hij noemt Melle zelfs doorgeslagen. Oei! Er heerst een flinke spanning tussen die twee en we zijn benieuwd of ze het volhouden tot het toetje. Een ding is zeker: het wordt een vurige laatste aflevering!

Het programma is te zien bij Discovery+ en als je fan bent van Temptation Island en Ex on the Beach moet dit programma ook in je kijklijst. Bij vorige afleveringen zagen we meerdere exen het gesprek met elkaar aangaan en oh my, wat een drama!