Series & Films

New movie alert: Cinderella (2021) met Camila Cabello is vanaf vandáág te zien

We werden een tijdje terug al geteased met de officiële trailer van Cinderella 2021 en to be honest konden we eigenlijk niet wachten tot deze film uit zou komen. Maar eindelijk is het dan zover: de nieuwste versie van het sprookje, met Camila Cabello in de hoofdrol, is vanaf vandaag te zien! En dít is waar je 'm nú kunt bekijken.

Cinderella 2021

Of je nu elke 'A Cinderella Story'-film hebt gekeken of dat je gewoon heel erg fan bent van het sprookje van Assepoester, een nieuwe film met de naam 'Cinderella' is altijd welkom. We kunnen er stiekem niet genoeg van krijgen en dat is waarom we ook zo excited zijn voor deze film. 

Camila Cabello in de hoofdrol

In de film wordt natuurlijk gezongen, want de film valt onder de categorie 'romantische musicalfilm'. Beter kan het eigenlijk niet worden. Think again: Camila Cabello is namelijk degene die als Cinderella de sterren van de hemel gaat zingen! Daarnaast is het ook nog eens haar acteerdebuut, dus daar zijn we ook ontzettend benieuwd naar. Ook zal Idina Menzel (van Frozen, weet je nog) meespelen als Cinderella's stiefmoeder. You know it's gonna be good. 

Amazon Prime Video

Dat wordt vanavond een ouderwets filmavondje met je vriendinnen. Of misschien toch een filmavond met jezelf, want het wordt gegarandeerd meeblèren met de muziek.

De film is vanaf 3 september 2021 te zien op streamingsdienst Amazon Prime Video.

Lees ook: 
★ Netflix films: How to Lose a Guy in 10 Days
★ Netflix films: Little Women (2019)

Bron: FilmVandaag.nl, Prime Video | Beeld: Brunopress, Instagram
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved