Travel

Le Petit Marin Boutique Hotel in Rotterdam is perfect voor een weekendje weg met de meiden

Meidenweekend op de planning? Dan hebben wij dé locatie voor jou: het gloedjenieuwe Le Petit Marin Boutique Hotel in Rotterdam. Dit hippe hotel ligt super dichtbij de binnenstad van Rotterdam. Perfect dus voor een fikse shopsessie met je vriendinnen groep. Ook top: zet een stap buiten het hotel en je kan direct aanschuiven voor een yummie diner met de lekkerste carpaccio die je ooit geproefd hebt. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Le Petit Marin Boutique Hotel

Als een verre trip naar een tropisch eiland er voorlopig even niet in zit, dan zijn er gelukkig ook nog goede opties om in Nederland even weg te gaan! Amsterdam is natuurlijk altijd heerlijk, maar heb je ook weleens aan Rotterdam gedacht? Deze stad zit vol met leuke Insta-worthy plekjes om een weekendje in door te brengen met je bestie, lover of moeder. Van de gezelligste hotels tot de meest yummie plekjes om te eten: Roffa is the place to be. En over dat eerste gaan we het vandaag hebben. Wij ontdekten namelijk de nieuwste hotspot om te overnachten in Rotterdam: Le Petit Marin Boutique Hotel. En don't you worry: dit fancy hotel is budgetproof. Perfect dus voor een weekendje weg binnen Nederland met je bff!

De kamers bij Le Petit Marin Boutique Hotel

Misschien was je al bekend met grote zus Le Marin Boutique Hotel, maar afgelopen april is daar een sfeervolle versie van bijgekomen. Le Petit Marin is, zoals de naam het al zegt, kleiner, maar de kamers zijn minstens zo fancy en luxe. Met een handige 24-uurs service kun je makkelijk zelf inchecken wanneer het jou uitkomt. Vrijwel altijd zit er ook een medewerker in de kleine gezellige lobby die je verwelkomt met een glaasje bubbels. Daar zegt niemand nee tegen ;-) De medewerker brengt je dan via de zachte tapijten naar je kamer met super comfy bed. Kan je eventueel vast een dutje doen voordat je de stad in duikt ;-) En hadden we het al over de douche gehad?! Na een super relaxte stortdouche ben je ready to go voor een dagje hoppen door Rotterdam. Nadat je eerst een lekker ontbijtje achter je kiezen hebt natuurlijk. Croissants, goede koffie en een eitje please ;-) 

le petit marin boutique hotel

Uiteten bij Le Petit Marin Boutique Hotel

Nóg een voordeel aan dit relaxte hotel: ze serveren de lekkerste gerechten uit eigen keuken. Op de hoek van de straat kun je namelijk direct aanschuiven voor een etentje bij het bijbehorende Bar Bató. Voor de goddelijkstee carpaccio ever mag je ons nog steeds bellen. Maar als je niet zo'n vlees lover bent, dan kan je ook los gaan op de rest van de menukaart. De gerechten worden bereid door een chef die wel weet wat hij doet en ook met de drankjes weet de leuke barman wel raad ;-)

Locatie van het Le Petit Marin Boutique Hotel

Klinkt supertof allemaal natuurlijk, maar "eerst zien, dan geloven", right? Le Petit Marin Boutique Hotel vind je op het Henegouwerplein 58 in Rotterdam. Ga jij met de besties een kamer boeken? 

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved