Shock: Tony Junior stuurt publiekslieveling weg in nieuwe aflevering van De Bachelor

Films & Series door Elsemieke

De zoektocht van Tony Junior naar de ware liefde gaat elke week verder. Smullend zitten wij voor de buis elke week om op Videoland te checken hoe het liefdesavontuur vordert. De nieuwste aflevering was er weer eentje om te onthouden, want hij stuurde iemand weg die heel populair is. 

Tony Junior stuurt publiekslieveling weg in nieuwe aflevering van De Bachelor

Elke week zitten wij weer aan de buis gekluisterd om te zien wie er uiteindelijk met het hart van Tony Junior vandoor gaat. Lang ging hij onder andere met Maan de Steenwinkel, maar nu is hij De Bachelor 2021. Eerder lekte al uit dat de gossip gaat dat niemand minder dan Julia er met de winst vandoor gaat. Toch was er ook nog iemand waarvan het leek alsof ze een grote kans had om met Tony Junior naar huis te gaan, namelijk Maxime! Zij zoende als eerste met Tony Junior, tijdens de bijzondere date in een vliegtuig en op de landingsbaan, remember? In de aflevering van deze week vroeg Tony haar mee op date, waar hij heel romantisch voor haar ging koken. Maar waar Tony een romantische avond verwachtte, was Maxime vooral bezig met bevestiging zoeken. Ze bleef Tony Junior vragen stellen over de andere meiden en liet haar onzekerheid blijken. Dat laatste lijkt haar nu fataal te zijn geworden, want Tony Junior stuurt haar uiteindelijk naar huis. Shock! 

De Bachelor 2021

Wie zijn de bekende exen van Bachelor-Tony Junior?

Tony Junior is de Bachelor van 2021. Hij is opzoek naar een vrouw waarmee hij kinderen kan krijgen en oud kan worden. Wat zijn type is? Hij vertelde aan RTL Boulevard dat hij geen duidelijk type heeft. "Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar." Dit zie je wel terug in zijn drie bekende exen, die lijken namelijk niet echt op elkaar. Ben jij benieuwd met welke bn'ers Tony is geweest? Lees dan snel verder!

Maan de Steenwinkel

Dit de meest bekende ex van de dj. Eind 2020 kwam er een einde aan hun relatie die drie jaar heeft geduurd. "We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is", vertelde Tony destijds. Gelukkig zijn de twee als vrienden uit elkaar gegaan. Maan heeft ook super positief gereageerd op Tony's deelname aan de Bachelor. 

Dionne Slagter

Dionne Slagter is ook wel bekend onder de naam OnneDi. De YouTuber wilde in 2017 graag met Tony samenwerken voor een video. Al snel bleek dat de twee elkaar wel zagen zitten, maar iets serieus is het nooit geworden. Tony gaf (voordat ze seks hadden) aan dat hij niet opzoek was naar een serieuze relatie. Toen het contact wat meer op een relatie begon te lijken besloot Tony er een punt achter te zetten.

Kelly Spronk

Als laatste hebben we Kelly SpronK. Je kan haar kennen van het programma Models in Paris waar ze aan mee deed. Het model heeft nu een relatie met Noah Zeeuw en de twee zijn kersverse ouders. Rond 2015 had zij een relatie met Tony Junior. Kelly is ook nog een tijdje samen geweest met de B-Brave-zanger Kaj van der Voort.