Series & Films

Finally: dit is de datum waarop The Kissing Booth 3 op Netflix staat

Ben je helemaal fan The Kissing Booth? Dan hebben we goed nieuws voor je. Na The Kissing Booth 1 en 2 komt de derde film er nu écht aan. Dit is de datum waarop je The Kissing Booth 3 op Netflix kunt bingen.

Dit is wanneer je The Kissing Booth 3 kunt bingen op Netflix

In de derde film van The Kissing Booth volgen we Elle in de zomer voordat ze naar de universiteit gaat. Ze krijgt meteen te maken met een van de moeilijkste beslissingen uit haar leven ever: gaat ze met haar lover Noah verder of gaat ze studeren met haar BFF Lee aan de universiteit? Maar naast keuzestress is er ook genoeg liefde, vriendschap en drama in The Kissing Booth 3.

Elle werkt samen met BFF Lee een zomerse bucketlist af en doet de meest hilarische dingen met 'm. Alleen: de realiteit kickt ondertussen ook weer in. En naast Noah komt er ook nog een andere lover langs. Elle moet haar eigen beslissingen maken en niet wat het beste is voor anderen. Ze zal iemands hart moeten breken. Maar van wie? The Kissing Booth 3 staat vanaf 11 augustus op Netflix dus plan je filmavondje maar vast in!

Check hier de trailer van The Kissing Booth 3

 
Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved