Series & Films

Zo gaat het nu tussen Love Island-Job en Esmee

Nog maar een paar weken geleden wonnen Job en Esmee de finale van Love Island 2021. Er is al veel over hun relatie gezegd, maar hoe vinden ze nu zelf eigenlijk hoe het is na het programma? En zijn ze nog bij elkaar? Op Instagram leggen ze dat uit.

love island 2021 job esmee

Zijn Job en Esmee nog bij elkaar na Love Island 2021?

Het is inmiddels een paar weken geleden dat Job en Esmee de winnaars van Love Island 2021 werden. In een Q&A op Instagram onthullen ze hoe hun relatie er nu voorstaat en of ze al gaan samenwonen. Esmee vertelt: “In Love Island zit je toch in een bubbel, maar ik moet zeggen dat ik zo blij ben met hoe het in Nederland gaat. Het had gewoon niet beter gekund.”

Lees ook: VIDEO: Job (Love Island 2021) vertelt het hele verhaal: had hij al een vriendin thuis of niet?

“We zijn al twee weken terug. Maar van die twee weken zijn we misschien maar drie dagen niet bij elkaar geweest", vult Job aan. “We hebben wel tegen elkaar gezegd dat we het leven thuis gelijk goed moeten oppakken, want je zit inderdaad in een bubbel en je kan snel overprikkeld raken. Er komen ook veel nieuwe dingen en nieuwe mensen op je af. Maar het is heel fijn om terug te zijn en we matchen echt duizend procent, dus daar zijn we heel blij mee. Maar we vinden het ook leuk om onze familie en vrienden te zien en ons eigen leventje weer op te pakken.”

Wonen Job en Esmee al samen na Love Island 2021

Het gaat dus hartstikke goed tussen de twee winnaars van Love Island 2021. Nee, vertelt Job, maar dat willen ze wel. "Maar we moeten nog even settelen en ons eigen leventje oppakken. Dus we moeten nog kijken hoe dat matcht.” Esmee voegt toe: "Uiteindelijk is het doel voor mij wel huisje-boompje-beestje, maar wel alles gewoon in stappen. Dus eerst lekker genieten samen en dan zien we alles vanzelf wel.”

Wonen Job en Esmee van Love Island 2021 kinderen?

“Ik wil heel graag kinderen en moeder worden”, vertelt Esmee. “Ik hoop net zo’n moeder te worden als dat mijn moeder is, want mijn moeder is echt mijn beste vriendin.” Job is het daarmee eens en heeft ook een kinderwens. "Het liefst twee kinderen, een jongen en een meisje. Maar ja, dat weet je natuurlijk nooit. Ik denk dat je al heel gelukkig mag zijn als je kinderen kan en mag krijgen." 

Bron: RTL | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved