Series & Films

FBOY Island wordt nog extremer dan Temptation Island en dit is waarom je het moet kijken

Wij genieten volop van de drama in realityseries als Temptation Island en Love Island. Het lijkt wel alsof het elk jaar een stukje erger wordt met de situaties rondom de deelnemers. Maar als jij behoefte hebt aan een overtreffende trap, hebben we goed nieuws voor je. HBO komt namelijk met Temptation Island de extreme editie, namelijk FBOY Island. We praten je bij.

fboy island

FBOY Island wordt nog extremer dan Temptation Island

Houd je hart vast, want FBOY Island heeft alles wat je in een realityserie zoekt. En even better. In FBOY Island, dat voor 'Fuckboy Island' staat, gaan drie vrijgezelle dames op zoek naar de ware liefde. En dat doen zij op een prachtig eiland waar het hen aan niets ontbreekt. Ze zijn omringd door maar liefst 24 knappe mannen.

Klinkt goed zou je denken, maar er een klein probleem: de helft ziet zichzelf als fuckboy en is er niet om de ware liefde te zoeken, maar voor hun eigen lust. Gelukkig is de andere helft wél op zoek naar de ware liefde. De dames moeten dus ontdekken wie er voor de lust is en wie wel een relate zoekt. Wij zijn benieuwd!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved