News

Wacht even: Temptation-Niels en Rosanna zijn alweer bij elkaar

Dit Temptationkoppel komt meermaals in het nieuws. Vorige week nog: Niels en Rosanna van Temptation Island met heftige ruzie uit elkaar: “hij heeft mij geslagen”. Dat bleek niet waar te zijn, want Rosanna had gelogen over de mishandeling. Na alles wat ze hebben meegemaakt met elkaar, blijven ze tóch samen. Zo ook nu. ze waren uit elkaar, maar nu weer bij elkaar. Snap jij het nog?

Tempa-Niels en Rosanna gewoon nog een stelletje

Rosanna claimde vorige week te zijn geslagen door Niels en dat de politie daarvoor aan te pas kwam. Rosanna postte een sexy spiegelselfie met de tekst: ‘Niels en ik zijn helaas uit elkaar. Hij heeft mij geslagen, er is politie hier en het is te ver gegaan. Xxx.’ Ze liet aan niemand minder dan roddelkoning FawryNotSawry weten dat ze oke is met de tekst: ‘We waren op het strand en daarna een feestje bij iemand thuis. Dat is uit de hand gelopen. Teveel drank…’ Ze liet ook weten dat haar relatie met Niels over is.

Reactie van Niels en niemand minder dan Fabiola

Na de ruzie reageerde Niels op Instagram met een Story waarin stond dat je niet alles moet geloven van wat je hoort en dat dat maar de helft is van wat je ziet.”Die heks eist je geest op, beheerst je leven’, gaat Niels verder in de volgende Story. Fabiola Volkers, de meid die met Niels ‘ging’ tijdens Temptation, maakte gebruik van deze situatie en plaatste ene hoop uitdagende berichten op haar Insta.

Weer bij elkaar?

We snappen het ook nog niet helemaal, maar Rosanna en Niels zijn wel weer bij elkaar. Rosanna vergelijkt zichzelf en Niels met Tom & Jerry: ze slaan elkaar kort en klein maar kunnen niet zonder elkaar. Het stel is samen, maar onthoud altijd: geweld in een relatie is nooít oke.

Lees ook:
★ Heftig! Temptation Island-Rosanna heeft gelogen over de mishandeling door Niels
★ Niels en Rosanna van Temptation Island met heftige ruzie uit elkaar: “hij heeft mij geslagen”

 
Bron: CosmopolitanBeeld: RTL

Must reads 👀