Lifestyle

Hoe draag je zwart in de zomer? We hebben een aantal tips voor je

Zwart is een kleur die je overal op kan combineren. Maar in de zomer is de kleur wel een beetje warm. We hebben daarom een aantal tips voor je klaar staan hoe je de kleur zwart nu het beste kan dragen tijdens het warme weer. Er zijn namelijk genoeg manieren om de kleur te dragen zodat je er leuk uitziet en je niet stikt van de hitte.

Zwart in de zomer combineren

★ Luchtige black dress

Een jurkje is het lekkerste om te dragen tijdens de warme zomerdagen. Kies voor een jurk die lekker luchtig is. Zo maakt het niet uit dat je zwart draagt, omdat het lekker doorlucht. Maak een statement met een paar leuke hakken of hippe sandalen en je bent ready voor de zomer. Bekijk hieronder zwarte luchtige jurkjes.

 

★ Biker shorts en oversized items

De zwarte biker shorts zijn niet alleen handig onder ene jurkje of rokje tegen het schuren van je benen, maar ze staan ook nog eens heel tof met een oversized shirt. Het zit lekker en ziet er ook nog eens leuk uit. Combineer de shorts met een oversized t-shirt of overhemd. Bekijk hieronder wat biker shorts.

 

★ Black trendy jumpsuits

Een jumpsuit is nóóit verkeerd in de zomer. En al helemaal niet een zwart jumpsuit. Het is makkelijk te dragen en het is lekker luchtig. Dat je jumpsuit zwart is, maakt dus niets uit. Met een zwarte jumpsuit zie je er meteen classy uit en als je voor een pak kiest met een dunne stof, zoals satijn of linnen, is het een perfecte manier om zwart te dragen tijdens snikhete dagen. Bekijk hieronder wat jumpsuits.

 

Lees ook:
★ Deze trendy bikini’s & badpakken zijn geschikt voor meiden met wat grotere borsten
★ Pastel outfits waarmee jij deze zomer de show steelt

 
Beeld: Unsplash