Lifestyle

7 Redenen waarom jij bh-loos door de zomer wil

Je bh uitdoen na een lange dag voelt als een echte bevrijding. Als je gaat sporten of als je big boobies hebt kan het fijn zijn om een bh te dragen. Ben jij lid van het itty bitty titty committee? Dan is dit het teken om bh-loos door de zomer te gaan. Waarom? Dan gaan wij jou uitleggen!

7x Waarom jij bh-loos door de zomer wil

Een bh, niemand is er echt fan van. Waarom zou je hem dan dragen? Wij hebben een aantal redenen verzameld waarom jij bh-loos door de zomer moet gaan!

1. Het voelt bevrijdend om zonder bh rond te lopen.

Bestaat er een lekkerder gevoel dan het moment dat jij je bh uitdoet na een lange dag? Wij denken van niet!

via GIPHY

2. In de zomer zweet je altijd onder de bh rand.

Die strakke band om je lichaam zorgt er altijd voor dat je daar extra zweet. De oplossing? Gewoon geen bh dragen! Dan is die band er ook niet meer en zweet je veel minder.

3. Geen bh bandjes meer die boven dat leuke topje uitkomen.

Wil jij een zwart topje aan en heb jij alleen nog maar bh’s met witte bandjes? Dan doe je toch gewoon geen bh aan! Anders zie je die lelijke opvallende bandjes zitten.

via GIPHY

4. Je borstspieren worden sterker als je geen bh draagt.

Als je geen bh draagt dan ontwikkelen je borstspieren zich beter. Hierdoor blijven je borsten mooi omhoog staan. Bh uit en bye bye hangborsten!

5. Er zijn super veel zomer tops waarin je borsten er bh-loos super mooi uitzien.

Bandeau tops of een strakke crop top. Er zijn super veel tops waarbij het er mooi uitziet als je gewoon de vorm van je borsten ziet. Zonder dat er een hele bh omheen zit.

via GIPHY

6. #Freethenipple

Een klein beetje tepel zien door een topje is super sexy!

7. Bh’s zijn duur

Een bh is ook best wel duur. Je kan super veel geld besparen door bh-loos door de zomer te gaan. Of misschien wel bh-loos door het leven!

via GIPHY

Beeld: istock

Must reads 👀