Popcorn time: 6 x de meest bijzondere bioscopen van heel Nederland

Lifestyle door Fleur Nieuwenhuis

Langzaam maar zeker gaat het leven weer terug naar normaal. Eerst mocht de horeca open. Nu mogen ook de bioscopen weer open. Vind jij een bioscoop niet zo leuk? Check dan eens één van deze bijzonder Nederlandse bioscopen. Wedden dat jij dit veel leuker vindt dan een filmpje op bed!

6 Bijzondere Nederlandse bioscopen

Wil jij een dagje weg, maar heb jij geen idee waar je wil doen? Probeer dan eens een film te kijken bij een van deze bijzondere Nederlandse bioscopen. Als jij hier een film hebt gekeken wil jij nooit meer een film op de bank kijken.

1. Beddenbioscoop

Ben jij een echte slaapliefhebber en kijk het liefst elke film vanuit je bed? Ga dan eens een keertje naar de beddenbioscoop in Amsterdam. Schone lakens, lekkere hoofdkussens en een nachtkastje inclusief nachtlampje. Overal is aan gedacht.
Waar: Danzigerkade 5, Amsterdam

2. Rooftop cinema

Wil jij een romantische film kijken onder de sterrenhemel? Boek dan een stoel bij de Pathé rooftop cinema in Utrecht. Wees er wel snel bij want de zalen zijn snel uitverkocht! Tip: check even het weerbericht want als het regent gaat de film gewoon door.
Waar: Pathé Leidsche Rijn, Berlijnplein 100, Utrecht

via GIPHY

3. Omniversum

Omniversum is een grootbeeld bioscoop. Wat dat inhoudt? Dat jij de film niet alleen voor je ziet, maar ook helemaal om je heen. Hierdoor heb je het gevoel dat je helemaal in de film zit. Als je snel misselijk wordt is deze bioscoop misschien niet voor jou weggelegd.
Waar: President Kennedylaan 5, Den-Haag

4. Pathé Tuschinski

Deze bioscoop heeft geen bijzonder filmaanbod of een super groot scherm. Tuschinski is de mooiste bioscoop van Nederland. Het is zeker de moeite waard om een keertje een film te kijken in deze klassieke oude bioscoop!
Waar: Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam

5. 4DX bioscoop

Voor de ultieme filmervaring moet je naar een 4DX film! Naast de 3D effecten beweegt ook je stoel mee en krijg je water- en windeffecten. Je vindt verschillende 4DX bioscoopzalen door heel Nederland.
Waar: Op verschillende plekken, onder andere bij Pannekoekendijk 11, Pathé Zwolle & Sphinxcour 1, Pathé Maastricht

6. CineLounge

Bij deze bioscoop staat de service op nummer 1. Ga lekker zitten en bestel vanuit je stoel een hapje en een drankje voor tijdens de film. In ultieme luxe een film kijken dus!
Waar: Onderdoor 4, Houten