Lifestyle

Anti muggen spray is verleden tijd met deze aroma diffuser

Anti muggen spray is de key tot lekker kunnen slapen in de zomer. Een nadeel is dan het spul super chemisch is en helemaal niet lekker ruikt... Gelukkig zijn er veel meer manieren om muggen-vrij te kunnen slapen in de zomer. Een van die manieren is met een aroma diffuser. Hoe dat werkt? Dat leggen wij je uit!

Anti muggen spray: muggen-vrij slapen op een natuurlijke manier

De zomer komt er weer aan! Dat betekent leuke outfits, warme dagen en zwoele avonden. Over dat laatste gaan we het hebben. Die zwoele zomeravonden vinden wij geweldig, maar helaas vinden de muggen dat ook... Op vakantie moet jij je de hele avond insmeren met anti muggen spul en jouw kamer ruikt naar de chemische troep om de vervelende beesten buiten te houden. Gelukkig is er een andere manieren waarop jij muggen-vrij kan slapen in de zomer.

Wat is een aroma diffuser?

Wil jij geen anti muggen spray meer gebruiken? Probeer dan eens een aroma diffuser. Dit is een apparaat wat ervoor zorgt dat de lucht wordt gezuiverd en de luchtvochtigheid op peil wordt gehouden. Voeg een lekkere etherische olie toe en dat ruikt je kamer ook nog eens super yummy! Hoe dit tegen muggen werkt? Er zijn bepaalde geuren die muggen heel vies vinden. Als jij een etherische olie in de aroma diffuser doet die muggen niet lekker vinden dan komen ze je kamer niet in. Super handig dus! De olie helpt ook jouw weerstand te ondersteunen en het is perfect voor aromatherapie. Een win-winsituatie dus!

Anti muggen spray geurwolkje

Hoe werkt het?

Wil jij dit apparaat proberen? Er zijn super veel aroma diffusers te koop bij Geurwolkje! Pluspunt: ze zien er ook nog eens heel stylish uit. Zet jouw Geurwolkje in je slaapkamer en doe hem minimaal een uur van tevoren aan voordat je gaat slapen. Wil jij helemaal geen muggen zien? Dan kan je hem het beste de hele nacht aan laten staan. Om de beestjes weg te jagen moet je een etherische olie kiezen die muggen vies vinden. Lemongrass, sinaasappel, eucalyptus, citroen of bergamot zijn geuren die muggen niet uit kunnen staan. Je hebt genoeg aan vijf tot zeven druppels olie. Laat je slaapkamer deur op een kiertje staan en doe je lichten uit. Voilá, weg gaan alle muggen!

Geurwolkje kopen

Ben jij benieuwd geworden naar de aroma diffuser? Dan hebben wij goed nieuws. Met de code GIRLSCENE10 krijg je 10% korting op een Geurwolkje aroma diffuser. Bye bye mosquitoes!

Anti muggen spray geurwolkje

Lees ook:
Science says: wie veel alcohol drinkt, wordt vaker door muggen gestoken
11 ontzettend herkenbare dingen voor elke slaapliefhebber

Bron: Geurwolkje | Beeld: Geurwolkje
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved