News

Xenos verkoopt een hangstoel voor je harige viervoeter

Heb je nog geen leuke meubels gevonden wat leuk staat en lekker is om te relaxen voor je kat of hond? De Xenos biedt een oplossing voor je. Er bestaat nu ene hangstoel voor je harige vriendje. Wat is ‘ie cool!

Hangstoel voor je kat

Deze gave hangstoel is niet alleen leuk voor je huisdier, maar het staat ook nog eens heel tof in je huiskamer/slaapkamer. De stoel bestaat uit een metalen stang en een hanggedeelte waar je harige vriendje met een kussen lekker in kan chillen. De stoel is 95 cm hoog en de diameter is 60 cm. De maximale draagkracht is 40 kg. De stoel is overigens geschikt voor kleine honden en alle soorten katten.

Wij zijn fan van de Xenos. De winkel verkoopt wel vaker leuke bankjes of stoelen voor je huisdier die dan ook nog eens heel stijlvol in je huis staan.

Prijs van de hangstoel

De hangstoel heeft wel één nadeel en dat is de prijs. Je kunt ‘m kopen voor 79,99 euro. Maar zeg nu eerlijk. Dan heb je toch een geweldige hangstoel voor je huisdier? Wil je zelf nu ook zo’n hangstoel om naast je viervoeter te kunnen chillen? Hoe leuk is het dan dat er ook een variant bestaat voor jou! Koop de hangstoel voor jouzelf hier. En koop de hangstoel voor je huisdier hier.

Lees ook:
 Catladies opgelet: dit zijn de 10 tekenen dat jouw leven vooral om katten draait
 Purrsecco, Pinot Meow en Catbernet: je koopt nu wijn voor je kat

 
Bron: Xenos | Beeld: Xenos
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved