News

Wow: oud-deelneemster EOTB betrokken bij grote vechtpartij

Het is al even geleden dat we konden genieten van deze oud-deelnemer op televisie bij het programma ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, maar we zullen Yasmine Pierards nooit vergeten. Zelfs nu vergeten we haar niet, want ze blijkt te zijn betrokken bij een grote vechtpartij. What?

Yasmine Pierards in vechtpartij

De beelden van een vechtende Yasmine liegen er niet om. Tenminste, dat zou je denken. maar niets is minder waar. Het social media-account Marwa Juice zette beelden online van een vechtende Yasmine, waarop EOTB-Yasmine zelf reageerde via haar stories: “Daar gaan we weer. Mensen laten graag een bepaald beeld van je zien, in plaats van wat er écht gebeurd is. En dat alles voor een beetje sensatie. Wel, als het dan toch zo interessant is, vertel ik graag wat er wél echt is gebeurd.”

Kant van Yasmine

Yasmine nam het namelijk gewoon op voor iemand. De ruzie of vechtpartij ging niet persoonlijk over Yasmine. “Ik blijf zoveel mogelijk weg van alles wat er negatief is, maar ga je mijn familie of vrienden aanraken, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik zat namelijk met mijn beste vriend op het terras, waar opeens 3 meiden tegen 1 meisje begonnen te vechten. Wat ik al niet begrijp is dat er niemand tussen kwam, mensen genoten enkel van de sensatie, en dachten niet aan de onrecht jegens het meisje die werd aangevallen”, aldus de oud-EOTB-deelneemster.

Yasmine vertelt dat haar beste vriendin die meiden uit elkaar ging halen en dat ze daarna een klap kreeg. Yasmine nam het op voor haar beste vriendin en verdedigde haar. “Ik deed wat ik móést doen. Aan de mensen die toekeken en niets deden; wees trots op jezelf. Ik hou niet van onrecht, zoals een meisje dat in elkaar geslagen wordt door drie sterkere personen. Ik vind dat ik goed heb gehandeld en zal nooit wegkijken bij dergelijke situaties”, vervolgt Yasmine, die verder meldt ‘de mensen die niet ingrepen uit te kotsen’. “Dan mag ik nu wel de bad guy zijn, maar ik heb het goede gedaan.”

Lees ook:
★ Heftig: een oud-deelnemer van Ex On The Beach heeft een auto ongeluk gehad
★ FOTO: Alisa Megastar van Ex On The Beach is moeder geworden

 
Bron: Love Reality | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved