Lifestyle

Bridgerton lovers opgelet: er is nu een online Bridgerton escaperoom

Heb je ook zo genoten van Bridgerton en kan je niet wachten op het nieuwe seizoen van de populaire serie? We moeten nog éven geduld hebben, maar voor alle Bridgerton-lovers hebben we toch goed nieuws in de tussentijd. Er bestaat namelijk een Bridgerton escaperoom. En geloof ons, dit wíl je doen met vriendinnen.

Miss Whistledown  

In Bridgerton draait het niet alleen om oplaaiende liefde tussen Daphne Bridgerton en de hertog. Er is nog véél meer drama. Als je het eerste seizoen van de serie hebt gekeken weet je dat er flink geroddeld wordt tussen de personages. Al die roddels en schandelen worden verspreidt in een klein krantje genaamd Miss Whistledown. Alleen weet niemand wie deze Miss Whistledown is... tenminste, tot de cliffhanger aan het einde van seizoen 1. 

Hello Bridgerton escaperoom 

In deze online Bridgerton escaperoom moet je er ook achterkomen wie de schrijver is achter Miss Whistledown. Je krijgt namelijk een opdracht van The Queen om deze verspreiding van leugens en schandalen te stoppen. Superleuk en een ideaal online uitje om te doen samen met vriendinnen. De Bridgerton escaperoom duurt zo'n 1,5 tot 2 uur en je kunt het met twee tot vier personen spelen. Enjoy!

Hier vind je alle informatie over deze Bridgerton escaperoom 

 
Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved