Lifestyle

Silent discó: why we love it (en hier vind je de leukste plekjes)

Mis jij de feestjes ook zo? Wij ook… Maar niet getreurd, want we hebben dé oplossing gevonden: een silent disco feestje met je huisgenootjes! We leggen je uit wat er zo leuk is aan een silet disco en geven je wat tips om koptelefoons te huren bij jou in de buurt!

Laten we eerst even beginnen met uitleggen wat een silent disco nu precies is. Een silent disco is een ‘stil’ feestje met koptelefoons. Hoe het werkt? Je hebt een paar koptelefoons nodig en minstens 1 zender. Zo kun je een playlist aanzetten en de koptelefoons zijn verbonden met de zender. Zo kan iedereen die een koptelefoon op heeft, genieten van de muziek, zonder dat buren er last van hebben (als je tenminste niet keihard mee schreeuwt, wat bijna onmogelijk is).

Waarom is silent disco zo populair?

Nu we door het virus al een veel te lange tijd niet meer een goed feestje hebben kunnen vieren, is dit dé perfecte oplossing. Vorige zomer was de silent disco op de terrassen populair, omdat je niet mee mocht zingen met muziek of harde muziek mocht draaien als café zijnde. Je kan verschillende kanalen selecteren. Heeft jouw vriendin een groene kleur op haar koptelefoon en jij een blauwe? Dan luisteren jullie beide naar andere muziek. Zo is er muziek voor iedereen!

Ook is een silent disco perfect voor een huisfeestje met je huisgenootjes. Als je in een studentenhuis woont of gewoon een groot gezin hebt, is het mega leuk om dit een keer te proberen. Geloof ons: het is het proberen waard.

En als laatste reden is een silent disco handig voor de ‘muziekbepaler’. Hebben jou gasten een diverse muziek smaak? Dan kun je meerdere zenders huren. Door het gebruik van meerdere zenders zijn er verschillende soorten muziek te horen voor je gasten. Daarmee kiest ieder zijn eigen genre en beleef je de meest hilarische momenten als er toevallig net iemand mee zingt met een nummer. Allemaal: “Zij geloooooooft in meeeeeijjjjj!” “Nee, nee! Thisss is theee yeaaar of summerrrr!”

Koptelefoons huren bij jouw in de buurt

Ben je na het lezen van dit artikel helemaal enthousiast geworden over een silent disco? Snappen we. We hebben daarom een paar verhuurlocaties bij jouw in de buurt voor je geselecteerd. Check de locaties hieronder. (Klik op de omgeving om bij de website van de verhuurder uit te komen :-) )

♥ Omgeving Brabant

♥ Omgeving Zeeland

♥ Omgeving Utrecht

♥ Omgeving Noord-Holland en Zuid-Holland

♥ Omgeving Flevoland

♥ Omgeving Gelderland

♥ Omgeving Groningen

♥ Omgeving Drenthe

♥ Omgeving Overijssel

♥ Omgeving Limburg

♥ Omgeving Friesland

Lees ook:
★ Kroegtijgers opgelet: je kunt nu een eigen opblaaskroeg in je tuin zetten
 11 situaties die je (met alle liefde) weer meemaakt tijdens een festival

 
Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved