News

Deze Ex On The Beach Double Dutch-kandidaat deed mee aan Lang Leve De Liefde

Deze man kwam met een bijzondere entree de villa binnen tijdens 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Velen van ons dachten dat het harrie de Hengst was, maar niets bleek minder waar. Het was de stoere, knappe Hakan. Maar wist je dat hij al eerder op televisie te zien was?

"Je gaat een beetje nat worden, maar boeien.”

Hakan maakte zijn entree in de villa met een hoop rook. Hij had de andere jongens van de villa nog een dansles gegeven en nu doet hij zelf mee om wat drama te veroorzaken. Heerlijk! Maar hij was dus al eerder op televisie.

Hakan deed afgelopen januari mee aan het programma Lang Leve De Liefde en ontmoette zijn date Demi. Dat fragment kun je hieronder zien. Het jaar daarvoor deed hij ook al mee met het programma Lang Leve De Liefde. Hij vroeg zijn date om foto’s te maken terwijl hij onder de douche stond. Toen al maakte Hakan indruk met zijn lichaam. "Ik wil bathroom pictures", instrueerde hij zijn date. "Je gaat een beetje nat worden, maar boeien. Het is gewoon een portretfoto. Je pakt gewoon mijn hand, alles. Maar je kan niks zien."

Zijn date Ekaterina pakte meteen haar camera en dook in de badkuip om zo steamy foto's van de halfnaakte Hakan te schieten. De twee hadden een enorme klik samen en verlieten het programma dan ook als stel! Dit hield helaas niet lang stand. Zal het Hakan dit jaar tijdens Ex On The Beach Double Dutch wel lukken om er met een liefde vandoor te gaan? Zie hieronder het fragment van Hakan.

Lees ook:
​Ex On The Beach-Dusty tikt de 100 bedpartners aan
 Wacht even: keert Harrie de Hengst dan tóch terug in Ex On The Beach?

 
Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved