News

André Hazes geweigerd voor eigen woning (en dit is de bizarre reden)

André Hazes en Sarah van Soelen hebben samen een huis gekocht. De twee zijn stapelverliefd en zijn klaar voor de volgende stap. Ze hebben een appartement gekocht vlak bij het oude huis van André zodat hij dicht bij zijn zoontje is. De zanger had eigenlijk een ander stulpje op het oog, maar daarvoor werd hij geweigerd.

André Hazes geweigerd voor woning

André Hazes woonde bij zijn verloofde Monique Westenberg, maar toen ze uit elkaar gingen moest hij het huis verlaten. Gelukkig kon hij een paar maanden intrekken bij zijn kersverse schoonouders. André en Sarah woonde dus al half samen, maar een eigen huisje hadden ze nog niet. Nu heeft het stel bekend gemaakt dat ze toe zijn aan de volgende stap. Ze hebben samen een appartement gekocht vlak bij het oude huis van André, maar dit was niet hun eerste keuze. 

Geweigerd door de bewonerscomissie

Voor Veronica Magazine schreef André Hazes een column. Daarin staat dat hij al super snel een appartement had gevonden na de breakup met Monique. Hij reageerde gelijk op de woning, maar hij kwam er niet in. "Wat denk je? Word ik keihard geweigerd door de bewonerscommissie! Ze hadden geen zin in fans voor de deur." Wij zouden ook gek worden als er de hele tijd fans in je straat staan, maar het is wel een opmerkelijke reden om geweigerd te worden...

Het koppel heeft hun allereerste gezamelijke interview gehouden. Ben jij benieuwd? Lees het hier!

Bron: telegraaf.nl | Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved