News

Er komt een nieuw seizoen van de datingshow Are You The One (en jij kunt je opgeven)

MTV en videoland gaan samenwerken aan het datingprogramma ‘Are You The One?’. Het programma zoekt nog 20 singles die zich willen opgeven voor dit nieuwe avontuur. Ben jij tussen de 21 en 35 jaar en wil jij graag meedoen aan dit populaire programma? Lees dan verder!

Are You The One?

Heb jij wel zin in een nieuw avontuur en ben jij opzoek naar ware liefde? Dan is dit programma perfect voor jou! ‘Are You The One?’ probeert antwoord te vinden op de vraag: “Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?”. Tien single mannen en tien single vrouwen gaan dit datingexperiment aan en proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland. Oeh!

Over het programma

Als je niet goed bent in daten is dat geen probleem. Je krijgt nu de kans op je perfecte match te vinden! Door middel van opdrachten, de Truth Booth en koppelceremonies moeten de deelnemers er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van €200.000,-. Lukt het iedereen om zijn perfecte match te vinden? En ben je al enthousiast?

Als je mee wil doen met het programma, kun je je hier aanmelden. Are You The One?, geproduceerd door ITV Studios Netherlands, is in het najaar bij zowel ViacomCBS zender MTV als Videoland te zien. Een perfecte match!

Lees ook:
★ Ex On The Beach Double Dutch aflevering 8: Dusty verspilt zijn kansen op de 100 bedpartners
★ Het is zo ver: deze ex On The Beach Double Dutch-deelnemer begint met Only Fans

 
Bron: MTV, Videoland | Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved