Beauty

Haartrend alert! De wulf cut zie je overal op social media

Wat krijg je als je een mullet en een shag combineert? De heetste haartrend van dit moment, de wulf cut! Korte kapsels zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Vooral Miley Cyrus en Billie Eilish hebben veel invloed gehad op deze nieuwe haartrend. Maar wat is een wulf cut? Dat gaan wij jou haarfijn uitleggen!

De nieuwste haartrend: wulf cut

De afgelopen jaren zagen we al dat er steeds meer korte kapsels populair waren. Ook komen er vaak oude trends weer terug en dit zien we dit jaar veel terugkomen. Eerder kwamen de flared broeken en de one shoulder top al terug. Nu komen de oude kapsels weer om de hoek kijken. De rommelige shag en de klassieke mullet worden gecombineerd. Dan krijg je de hippe wulf cut look!

Hoe ziet het er uit?

Als jij je haren laat knippen in de vorm van een mullet en met het volume van een shag dan krijg je de wulf cut. Kenmerkend aan de stijl is het volume aan de bovenkant van het kapsel. Ook wordt je haar in verschillende lagen geknipt waardoor het er warrig uitziet, maar wel nog mooi. Het kapsel is vooral populair bij vrouwen met steil haar of golvend haar, maar ook met krullen staat de wulf cut super mooi. Wil jij weten hoe deze look er uit ziet? Check dan de kapsels van de vrouwen hieronder!

@coolmadsgames

Stay til the end for the results :) ##xyzbca##haircut##wolfcut##05

♬ My Ordinary Life - The Living Tombstone
@noordabashh

Reply to @mayti_zinjer9 do it do it do it ##wolfcut ##hair ##xyzbca

♬ Paparazzi - Kim Dracula
 
Beeld: Getty Images
LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved