Real life

Girls Issues: “Wanneer is het moment om hem te zoenen?”

Heb jij ruzie met je vriendinnen? Boytrouble? Of een super genânte seksvraag? Say no more. Vertel jouw situatie aan Girlscene en wij helpen jou met al je girls issues. Deze week: Romy (18) heeft een filmdate en weet niet hoe ze dit moet aanpakken.

Hey Girlscene,

Ik heb afgesproken met een jongen om een film te kijken, gewoon casual op de bank. Nu weet ik dus helemaal niet hoe ik dit moet aanpakken. Wat voor film moet je opzetten? Hoe kruip je tegen iemand aan? Wanneer is het moment om iemand te zoenen? Hebben jullie advies?

Kusjes,
Romy

Lieve Romy,

Wat spannend dat je een date hebt! Een film kijken op de bank is de perfecte setting voor een eerste date. Als het ongemakkelijk wordt kan je de film kijken, maar je kan er ook gewoon doorheen kletsen. Kies samen met hem een film uit die jullie allebei leuk vinden. Ons advies? Een spannende film. Dan kan je elkaar plagen als de ander het eng vindt, maar dan heb je geen nare horrorbeelden.

Je moet niet te veel nadenken over de manier waarop jullie gaan zitten. Als jullie een klik hebben dan gaat heel veel vanzelf. Als het goed voelt kruip je iets dichter tegen hem aan. Als hij dit ook fijn vindt dan zal hij waarschijnlijk een arm om je heen slaan of op een andere manier laten merken dat hij het ook wil. Heb jij lang genoeg gewacht en wil je hem zoenen? Kijk hem dan in zijn ogen aan als je met hem praat. Blijft hij jou ook aankijken? Dan heb je 99% kans dat hij jou ook wil zoenen!

Heel veel plezier en probeer je niet te veel druk te maken!

Veel liefs,
Girlscene

De naam Romy is gefingeerd. Haar echte naam is bekend bij de redactie.

Lees ook de vraag van vorige week: ‘Mijn beste vriendin negeert mij volledig‘.

Zit jij ook met een brandende vraag? Heb je tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen en stuur je ‘Girls Issue’ in. Mail naar info@girlscene.nl.

Beeld: istock

Must reads 👀