News

Hotspot alert: er bestaat een donut hotel en wij willen er nú overnachten

Donuts zijn er in allerlei smaken, maar de vorm blijft meestal hetzelfde. Een soort gebakje met een gat in het midden. Zou je niet elke dag wakker willen worden met een donut naast je bed? We hebben goed nieuws voor je: het kan in dit donut hotel. Wij dromen al weg bij de gedachte dat er een donut hotel bestaat. Donut care? Nou, wij wel!

Donut hotel in Amerika

Het hotel met de goddelijke donuts heet ‘Sweet’ (toepasselijk wel). We krijgen geen genoeg van donuts en daar wisten de eigenaren van dit hotel wel raad mee. Het hotel is echt van top tot teen in  het donut thema. Wat we daarmee bedoelen? Een dekbedovertrek met donuts, mokken met donuts en natuurlijk de donuts zelf. Yum!

Ontstaan van Sweet

Dit hotel is ontstaan door ene samenwerking van Duck Donuts en het Sanderling Resort in North Carolina. 4 juni is het officieel de dag van de donut en dit was dan ook de aanleiding om dit hotel te openen. Van 28 mei tot 30 juni kun je een kamer boeken, genaamd ‘The Sweet Escape’.

Donut decoratie

Wat kun je verwachten in de donut kamer? Er is een donut dekbed, er zijn kussens, gordijnen met sprinkels aanwezig en zelfs het behang is in het thema. Je krijgt overigens ook nog een tour naar een van de Duck Donuts winkels en je kan je eigen donut versieren. Ga je weer weg? No worry’s: je zal herinnerd worden aan deze vakantie. Je krijgt namelijk een goodiebag vol met donut souvenirs zoals een handdoek, wijnkoeler, bekers en coupons mee naar huis.

Donut droomvakantie

Als je een verblijf in het hotel hebt geboekt krijg je een ontbijtje op bed van je zogenaamde donut-conciërge. Je mag uitkiezen met welke 12 (what!) donuts je graag je dag mee wil beginnen plus een kopje koffie. Dacht je dat dat het was? Er staan overal donuts tot je beschikking. Het Sanderling Resort biedt niet alleen een heerlijk zwembad (om je donut kilo’s er weer af te zwemmen) maar ook yoga, fietsen, surfen, parasailen en nog veel meer. Ben je niet zo van het sporten tijdens je vakantie? Geen probleem! Dan kun je altijd nog in je opblaasbare donut in het zwembad genieten met een donut in je hand. Check hieronder de foto’s van de donuts van Duck Donuts. Yum!

Lees ook:
 Hotspot: in Londen vind je een echt gin tonic-hotel
★ Veganisten opgelet: Dunkin' Donuts komt met vegan donuts

Bron: Fem fem | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved