Series & Films

VIDEO: dit zijn de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben het idee dat we al eeuwen wachten op seizoen 4 van Stranger Things. Gelukkig geeft Netflix ons na 2 (!) jaar dan eindelijk hoop door de trailer te droppen van Stranger Things seizoen 4.

Dit is de trailer van Stranger Things seizoen 4

Stranger Things is een van de hitseries van Netflix. In de serie verdwijnt de 12-jarige Will Byers spoorloos. Zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin gaan naar hem op zoek. Tijdens deze zoektocht komen ze een mysterieus meisje tegen, ze noemen haar Eleven. Eleven blijkt bijzondere krachten te hebben doordat er jaren lang met haar is geëxperimenteerd. Nadat Netflix ons eerst al blij maakten door een spin-off over Eleven aan te kondigen, hebben ze nu nog meer goed nieuws! Na twee jaar wachten droppen ze eindelijk de trailer van Stranger Things seizoen 4.

Waar gaat Stranger Things seizoen 4 over?
Wat we van het vierde seizoen van Stranger Things kunnen verwachten, is erg onduidelijk. Wel wordt uit de trailer van Netflix duidelijk dat dit seizoen vooral om personage Eleven zal draaien. In de trailer zien we meerdere kinderen met hetzelfde uiterlijk als Eleven spelletjes spelen in een grijze ruimte. Hoewel dit allemaal vrij onschuldig klinkt, zien we vervolgens een bebloede biljartbal in beeld. Ook zien we de 'vader' van Eleven een ruimte inlopen. We horen hem zeggen: "Ik heb vandaag iets speciaals gepland." Vervolgens zien we een bange Eleven in beeld. "Eleven, are you listening?", zijn de woorden die we daarna horen.

Wat is de releasedatum van Stranger Thing seizoen 4? 
Je zou denken dat er bij een trailer ook een releasedatum hoort. Helaas. Netflix is hier tot op de dag van vandaag enorm geheimzinnig over. Het derde seizoen van de serie is in 2019 ook in de zomer gelanceerd. Laten we dus hopen dat we het nieuwe seizoen ook deze zomer kunnen verwachten. Keep you updated.

Beeld: Netflix
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved