News

De dochter van Gordon Ramsay doet volgens geruchten mee aan Love Island UK 2021

In Groot-Brittannië zijn ze heel hard bezig met het nieuwe seizoen van Love Island UK. Volgens de Britse roddelpers doet er dit jaar een bekend gezicht mee. De 21-jarige dochter van Gordon Ramsay zou volgens de pers meedoen aan het programma.

Love Island UK 2021 met Holly Ramsay

Love Island UK 2021 komt steeds dichterbij. De eerste deelnemers zijn al uitgelekt en alle gossip komt langzaam op gang. Wie er nou beter in geruchten dan de Britse roddelpers? Precies, niemand! Volgens hen zou Holly Ramsay meedoen aan het nieuwe seizoen Love Island UK. Ze is de dochter van de bekende tv-chef Gordon Ramsay dus wij weten wel wie er gaan koken in de villa!

Het gerucht

Er zijn anonieme bronnen die het gerucht vertellen aan The Scottish Sun. Volgens deze bronnen heeft Holly een modellenklus afgezegd om deze zomer in Love Island UK te schitteren. Hmmm…zou het 21-jarige model echt verschijnen in het nieuwe seizoen?

Holly’s reactie

Het model reageerde zelf ook op alle roddels. Via haar Instagram Story zegt ze het volgende. “Dankjewel voor alle lieve berichten, maar ik doe zeker niet mee aan Love Island”. Het ziet ernaar uit dat ze helaas niet in het programma verschijnt…Heel misschien reageert ze omdat het nog niet uit mag lekken, maar wij schatten de kans laag in.

Holly Ramsay

Holly Ramsay is, naast de dochter van chef-kok Gordon Ramsay, ook model. Ze heeft een contract getekend bij EST models en heeft een succesvolle carrière. Verder studeert deze fashionista mode aan de London’s Ravensbourne University. Ook heeft ze super veel Instagramvolgers en verdient ze daar vast en zeker ook een zakcentje mee!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Lees ook:

– Finally: Love Island UK laat homoseksuele mannen toe in casting

Weg met die perfecte lijven: Love Island UK 2021 is op zoek naar de meest diverse cast ooit

 
Bron: lovereality.nl, The Scottish SunBeeld: Getty Images

Must reads 👀