Lifestyle

Fijne Moederdag! Dit zijn de moeders van jouw favoriete celebs

Soms lijkt het alsof celebs uit het niets op deze wereld zijn gekomen. Ze hebben zo veel talent en zijn zo mooi dat het niet menselijk lijkt. Maar net zoals iedereen heeft elke ster ook gewoon ouders! Vandaag is de dag om alle moeders in het zonnetje te zetten. Daarom willen wij de moeders van jouw favoriete celebs een shoutout geven. Dit zijn 8 sterren samen met hun moeder.

Justin Bieber & mama

Justin Bieber is een papi, maar we snappen ineens waar dit vandaan komt. Zijn moeder, Pattie Mallet, is zelf ook prachtig!

Billie Eilish & mama

De moeder van Billie Eilish heet Maggie Baird. Ze is naast moeder ook milieuactiviste en dit zie je veel terug op haar Instagram-account. Save the turtles Maggie!

Ariana Grande & mama

Ariane Grande draagt de achternaam van haar moeder, ze heet Joan Grande. We hebben een super lief kiekje gevonden van haar!

Harry Styles & mama

De moeder van Harry Styles heet Anne Twist. Wij vonden deze super leuke foto van haar samen met haar dochter (en zus van Harry) Gemma Styles. Zo knap!

Drake & mama

Sandi Graham is de mooie moeder van Drake. Als je goed kijkt zie je dat de zoon van Drake (Mahbed) sprekend op Sandi lijkt!

Dua Lipa & mama

Op het Instagram-account van Anesa Lipa plaatst ze veel trotse foto's van haar dochter. Wij snappen ineens waarom Dua Lipa zo knap is!

Nicki Minaj & mama

Nicki Minaj is een bad bitch, maar dat heeft ze van haar moeder! Kijk deze prachtige foto eens van Carol Maraj a.k.a. mama Minaj.

Travis Scott & mama

Wanda Webster is de moeder van Travis Scott. Ze gingen samen naar een basketbalwedstrijd toen deze foto werd gemaakt. Cute!

Lees ook:

Onherkenbaar: Zo zagen deze celebs er als kind uit

23 celebs die een aparte tweede naam hebben

Beeld: Getty Images
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved