WIN: een mega spellen pakket t.w.v. €125,-

Winnen door Elsemieke

Yes girls! De lente is finally here en dus vonden wij het wel weer tijd worden voor een MEGA grote winactie. De komende weken maak je elke week kans op de tofste prijzen. En omdat wij stapelgek zijn op spelletjesavond met de girls, hebben wij om te beginnen een gigantisch pakket van 999 Games samengesteld. Ben je benieuwd wat er allemaal in deze box zit en hoe je hem wint? Scroll dan snel verder.

WIN: een gigantisch spellen pakket t.w.v. €125,-
Cancel al je weekendplannen en stop maar met wat je aan het doen bent, want een spelletjesavond is wat jij en je besties nu nodig hebben. Wij zetten even voor je op een rijtje wat er allemaal in het pakket t.w.v. €125,- (!) zit.

♥ Wingspan

♥ Keer op Keer


♥ EXIT De vlucht naar het Onbekende


♥ LAMA 


♥ Regenwormen

♥ Patchwork 

Over 999 Games 
999 Games is de grootste uitgever van bord- en kaartspellen in de Benelux. Je kunt ze kennen van spellen zoals Catan, Carcassonne, 30 Seconds, Halli Galli en Saboteur. 

Wat moet je doen om kans te maken?
Wij mogen dit gigantische spellen pakket t.w.v. €125,- weggeven en dat wil jij natuurlijk winnen. Dit is wat je moet doen:
1. Volg Girlscene op Facebook en Instagram
2. Laat hieronder je e-mailadres achter, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht! 

Laat hier je e-mailadres achter om kans te maken op het gigantische spellen pakket t.w.v. €125,-

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.