News

OMG: je kan nu slapen in een roze airbnb in China

We hebben een geweldige aribnb voor je gevonden als we straks weer mogen reizen. In China kan je een airbnb huren die helemaal roze is. Hoe cute is dat!

Roze airbnb in China

Deze ware Instagram-hotspot is perfect voor je kiekjes. De roze neonletters op de muur, het roze balkon, het roze behang en alle andere roze details maken deze kamer een en al perfect. De naam van dit huis is Teenage. Het vertegenwoordigd een 20-jarig meisje dat niet weet wat haar droom is. De kamer biedt een badkamer van blauw en witte tegeltjes, een slaapkamer en een woonkamer. De roze elementen maken de kamer helemaal af.

Wat biedt de kamer?

De slaapkamer heeft een Queensize bed, een flatscreen-tv, een roze telefooncel en zelfs een schommel. What! De badkamer heeft een nette douche en toilet en er is ook een föhn aanwezig. De kamer is voorzien van airconditioning, een balkon, het bed heeft een matras met memory foam en elke hoek van de kamer is te gebruiken voor je perfecte Insta foto.

Verhuurder

De verhuurder is Yoyo en hij denkt dat een roze kamer de droom is van elk meisje. “Het ligt op 200 meter afstand van de ingang van de metro en bevindt zich achter Taikoo Li. Niet alleen kun je prachtig foto’s maken, maar je kunt ook comfortabel slapen en plezier hebben :)” Dit klinkt als een trip naar China!

Foto’s

Check hieronder de foto’s van de kamer. Wil je eens kijken hoe duur het is om te overnachten in deze roze airbnb? Check dan hier de website.

Lees ook:

✰ ZIEN: zo ziet de mooiste McDonald’s ter wereld er van binnen uit
✰ Ice cream alert: Ben & Jerry’s komt met nieuwe limited edition ijssmaak

Bron: AirbnbBeeld: Unsplash. Airbnb

Must reads 👀