Lifestyle

All hands on deck! je kan nu in een Pirates Of The Caribbean-huisje verblijven

Ben jij een echte fan van Pirates Of The Caribbean? In de Verenigde Staten kan je een vakantiehuisje huren wat volledig in het teken is van de film. Huur het huisje en ga samen met een vriendin opzoek naar de Black Pearl!

Airbnb-huisje in Pirates Of The Caribbean thema

Krijg jij niet genoeg van de avonturen van Jack Sparrow en zijn bemanning? Voor de echte fangirls bestaat er nu een Pirates Of The Caribbean-huisje in de Verenigde Staten en jij kan hem huren! Ben jij benieuwd naar het huisje? Lees dan snel verder voor alle details.

Het huisje

Het huisje ligt in Los Angeles vlakbij de kust tussen Santa Monica en Malibu in dichtbij Topanga. Het huisje is helemaal aangekleed alsof je in Pirates Of The Caribbean zit. Je loopt door de jungle-achtige kamers zo naar de jacuzzi. Wil je wat sfeerverlichting? Dan kan je een van de gekleurde lichten aanzetten, paars, groen of oranje? Alles wat jij wil! Je kan ook een luchtje scheppen in de prachtige tuin. In de tuin vind je verschillende kleine watervallen en een buitenbad. Helaas mag je maar met twee mensen boeken dus een piratenfeestje zit er niet in.

Hoeveel kost het?

Voor dit sprookjesachtige huisje moet je wel wat geld neerleggen. Boek het verblijf hier voor €164,- per nacht. Je mag maximaal met twee personen boeken en je moet minimaal twee nachten blijven. Dit bedrag is natuurlijk exclusief de vliegtickets en het dure leven in LA. Wil jij verblijven in dit huisje? Dan moet je waarschijnlijk nog even doorsparen, maar dromen mag altijd!

Lees ook:

– Je kunt nu met je vriendinnen dit Barbie huis boeken via Airbnb

– How you doin’: je kunt nu slapen in een echte Friends-Airbnb

Bron: AirbnbBeeld: Airbnb