News

André Hazes maakt nummer voor zijn zoontje en verontschuldigt zich naar hem toe

André Hazes is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. Heel Nederland weet nu hoe het liefdesleven van de zanger in elkaar steekt. De zanger is nu gelukkig met zijn vriendin Sarah van Soelen, waarbij hij ook al ingetrokken is. Hij voelt zich naar alle waarschijnlijkheid schuldig naar zijn zoontje André jr. toe en heeft een nummer geschreven voor hem.

Songtekst

André heeft het nummer Kleine Grote Vriend uitgebracht in samenwerking met John Ewbank. De teksten zijn gevoelig en gaan met name over de breuk met Monique. Hij heeft spijt van alle ruzies en dat zijn zoontje André jr. daar soms tussenin zat. Dat jochie heeft ook wel een hoop meegemaakt.

Teksten als: "Kleine grote vriend, van nu af aan ga jij mij minder zien. Het spijt me, want jij hebt dit niet verdiend", laat de zanger weten dat hij nooit bedoeld heeft om zijn zoontje hierbij te betrekken. Hij vindt de situatie erg verdrietig. André legt duidelijk uit in het nummer dat de fout bij zichzelf ligt en niet bij Monique.

Gevoelig nummer

Fans van André vinden het geweldig dat hij een nummer zoals dit heeft uitgebracht. Reacties als “Prachtig geschreven, hoop voor de kleine held een Nr1 hit” en “Ontroerend mooi” klinken er onder de foto van de zanger.

Openhartig over Monique

Monique heeft nog niet gereageerd op het bericht of op het nummer. Het nummer gaat duidelijk over haar: "Wees maar lief voor mama, geef d'r nog een zoen. Er is niets wat zij er aan had kunnen doen. Ze gaf alles wat ze had, en ook ik deed echt mijn best, maar soms is willen niet genoeg (...) Wat ik heb gedaan. Die ruzies, vriend, ik wil ze niet voor jou. Dus ik ga nu weg, omdat ik van je hou."

Onlangs ontvolgde Monique de zanger zelfs op Instagram. Ze heeft wel een story geplaatst met een inspirerende tekst: 'Listen to the Universe. It's always whispering you messages through songs...? Zou dit misschien iets met elkaar te maken hebben?

screenshot Story

Bron: @Instagram Moniquenoell

Lees ook:

♥ Nog meer kiekjes: André Hazes en Sarah van Soelen hebben het heel gezellig op Ibiza
Oh oh: André Hazes viert Pasen met familie van Soelen én ex Monique

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved