News

Oh no: er is ingebroken in de auto van Monica Geuze

Een kapotte achteruit van Monica’s auto staat op haar Instagram Story met de tekst: "Wat een trieste mensen heb je toch op deze aardkloot". Er is weer ingebroken bij de influencer en het is ditmaal raak in haar auto.

Inbraak Monica Geuze

Monica plaatste twee uur geleden een foto van haar kapot geslagen autoruit op haar Instagram Stories en ze was niet blij. Monica is al eerder slachtoffer geweest van inbraak. Afgelopen december werd er ingebroken in haar woning (Creepy!) in Vinkeveen. De dieven tikten een ruit in van de mooie woning. Toen schreef ze op haar Instagram: 'Onbegrijpelijk dat een staycation op 15 kilometer afstand al niet meer mogelijk is. Dat in je eigen huis waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont dit soort dingen moeten gebeuren maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig! Walgelijk.'

screenshot

Bron: @Instagram Monica Geuze

Gestolen items

Bij de inbraak in haar woning is niks meegenomen. Het is vooralsnog onbekend of er spullen uit Monica haar auto zijn gestolen. Maar de schade is wordt er niet minder op net zoals de schrik natuurlijk.

Lees ook:

★ Pittige roddels: Bilal Wahib werkt aan eigen documentaire (en je kijkt 'm hier)
★ Samantha de Jong geeft update na overlijden van vriend "ik ben getraumatiseerd"

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved