Films & Series

Populair op Netflix: dit zijn de meest bekeken series van Netflix

Ben jij een echte serie-liefhebber? Dan heb jij deze series van Netflix misschien al wel gezien. Bingewatchen tot midden in de nacht, omdat je het zo spannend of te leuk vind om te stoppen met kijken. Deze series zijn populair op Netflix. Dit zijn dan ook de meest bekeken series van de streamingsdienst.

1. The Witcher: 76 miljoen

Deze serie is populair op Netflix en is in de eerste vier weken door 76 miljoen huishoudens bekenen. Zal dit komen omdat we in lockdown zitten? We weten het niet, maar wat we wel weten is dat de serie populair is onder de mensen. De streamingsdienst werkt dan ook al aan een nieuw seizoen, een film en zelfs een spin-off (logisch als de serie zo goed bekeken wordt). Het bedrijf noemde The Witcher seizoen 1 haar grootste eerste seizoen van een serie… ooit.

Hieronder staat een trailer over de voorbereidingen van seizoen 2:

2. La Casa de Papel seizoen 4: 65 miljoen

De Spaanse serie heeft lang op zoch laten wachten met het streamen van seizoen 4. Fans hebben lang moeten wachten en het is dan ook niet gek dat deze serie populair op Netflix is. De Netflix Original wordt ook wel de Money Heist genoemd. We weten dat er nog een vijfde seizoen komt, maar mensen zijn ongeduldig. De kans is dus best groot dat ook het vijfde seizoen goed bekeken wordt.

View post on Twitter

View post on Twitter

3. Stranger Things seizoen 3: 64 miljoen

Zelfs het derde seizeon van Stranger Things wordt nog goed bekeken. Netflix cancelt veel niuewe series na het eerste seizoen, omdat deze minder goed (of juist slecht) bekeken worden. Maar Stranger Things is zeer zeker een uitzondering. De serie werd door maar liefst 64 miljoen huishoudens bekeken. What!

4. Tiger King: 64 miljoen

Tiger King weet Brigerton nét te verslaan met 1 miljoen huishoudens meer. Joe Exotic ging vooral online helemaal viral. Het verhaal van Joe en zijn ‘zoo park’ met de tijgers is nog steeds te zien op Netflix.

5. Bridgerton: 63 miljoen

Jurken, liefde en romatic. Brigerton komt binnen op nummer 5 met 63 miljoen huishoudens. Het was een dibuut voor Shonda Rhimes, die voor ABC de serie Grey’s Anatomy opleverde. Fans kunnen op meer hits zoals brigerton rekenen, aangezien Shonda een deal met Netflix heeft gesloten.

Lees ook:

★ It’s official: er komt een tweede seizoen van Ginny en Georgia (en dit is wat we weten)
 Da minne nie: Netflix dropt super spannende trailer van Ferry de film

Bron: NsmblBeeld: Unsplash