News

FOTO’s: een kijkje in de mega luxe woonboerderij van rapper Snelle

Snelle is niet meer weg te denken uit de Nederlandse top 40. De carrière van de rapper is in een korte tijd super snel gegaan en daar heeft hij een goed zakcentje mee verdiend. Hij kocht een super grote woonboerderij in Deventer en de website Bekende Buren heeft de foto’s in handen. Kijk je mee?

De luxe woonboerderij van Rapper Snelle

Rapper Snelle is één van de meest gestreamde artiesten van heel Nederland. Zijn doorbraaksingle was Scars, maar hij is pas bekend geworden in de mainstream-muziekwereld na zijn hit Reünie. Na deze hit kwamen er nog velen. Denk aan Plankgas, Smoorverliefd en 17 Miljoen Mensen. Als klap op de vuurpijl is hij ook nog coach bij The Voice Kids. Het is dus helemaal niet gek dat zijn management heeft aangegeven dat Snelle niet meer plankgas kan gaan. De rapper moet uitrusten na alle drukte. Dit doet hij op zijn nieuwe woonboerderij in Gelderland en die is super mooi!

Hoe ziet de inrichting eruit?

De boerderij heeft een woonoppervlakte van 396 vierkante kilometer en een super grote tuin. Verder zijn er vijf slaapkamers en een badkamer aanwezig. Hij kan koken in de luxe open keuken die alle ingebouwde gemakken heeft. Het bijgebouw is te bereiken via een glazen tunnel, zo hoeft de celeb niet naar buiten als het koud is. Verder is er een grote garage aanwezig waar hij zijn auto’s is kan stallen en is er nog een saunaruimte. Heeft Snelle een lange dag gehad? Dan kan hij ook nog neerploffen in zijn hottub. Wat een droomhuis!

Hoeveel kost de woning?

Voor deze pittoreske woning is de artiest een miljoen euro kwijt. De vraagprijs lag hoger, hij heeft er 1 ton af weten te krijgen. De woonboerderij ligt in een buitengebied rond Deventer, in het plaatsje Epse. Check hieronder hoe de rest van het huis eruit ziet. Het lijkt erop dat hij zijn haven heeft gevonden na een lange tijd op zee!

Bron: Bekende burenBeeld: bekendeburen.nl, brunopress

Must reads 👀