Shoppen maar: dit zijn de sneaker trends van 2021

Fashion door Romy

Heb je inspiratie nodig voor het vinden van de perfecte sneakers voor het voorjaar? Wij hebben de sneakers trends van 2021 op een rijtje gezet voor je. Van felgekleurd, tot eenkleurig. Dit zijn dé sneaker trends van 2021.

Sneaker trends 2021

Pastelkleuren

Misschien heb je het al voorbij zien komen dat veel meiden tegenwoordig pastelkleurtjes dragen. Niet alleen schoenen, maar ook blazers, t-shirts en broeken zijn verkrijgbaar met de pastelkleurtjes. Een onderdeel van de sneakers trends 2021, is dan ook de pastelkleursneaker.

Paars, mingroen, geel of oranje. Het zijn kleuren die je gemakkelijk kan combineren met je outfit. Vooral als de zon schijnt zullen deze sneakers opvallen.

Designer sneakers

We gaan massaal designer dragen. Het logo moet zichtbaar zijn en het liefst zo groot mogelijk op de sneaker staan. We gaan dit jaar voor een grote schoen zoals de Balenciaga Triple S sneakers. Ook in dit soort schoenen zitten veel kleurtjes verwerkt. Je kan kiezen voor een witte of zwarte kleur, maar ook voor een multicolorsneaker.

Hoge sneakers

Je hebt ze misschien al eerder gehad, de hoge modellen van Converse All Stars. Trek ze maar weer uit de kast, want deze sneakers komen weer helemaal terug. Deze hoge sneakers worden ook wel high tops genoemd. Vooral de witte exemplaren zijn een onderdeel van de sneaker trends 2021. Combineer de sneaker met een flaired broek of een jurkje en je outfit is compleet.

Minimalistische sneakers

Makkelijke ontwerpen en makkelijke kleuren: de minimalistische sneaker behoort ook tot de sneaker trends 2021. Vooral de kleur wit, zoals hierboven vernoemd, is makkelijk te combineren en wordt daarom ook vaak gedragen. Als je investeert in een goede, stevige sneaker, zal je er nog lang plezier mee kunnen hebben. deze sneakers raken nooit echt verveeld. Wit is wel een lastige kleur, wanneer het gaat om schoonhouden. Als je er zuinig op bent, zou je ze wel vaak moeten schoonmaken.

Nog meer inspiratie nodig? Check hieronder even wat sneakers.

Lees ook:

Let the summer begin: dit zijn de bikini trends 2021
Zweetvoeten: alles wat je moet weten om er vanaf te komen