Health

Hey pretty girl: de roll flower-tattoo omarmt al jouw flaws

Iedereen heeft ze, maar niet iedereen kan er even goed mee omgaan. Maar ze zitten er toch, dus hoe maak je er het beste van? We hebben het over huidrollen. Elk lijf is anders en mooi op zijn of haar eigen manier. Gelukkig maar, dat we niet allemaal op elkaar lijken. Als je je huidrollen nu wat minder goed kan accepteren, hebben we een oplossing voor je: een tattoo. Deze roll flower-tattoo is een waar kunstwerk op je lichaam.

Roll flower-tattoo

Dit idee is bedacht door de Amerikaanse artiest Carrie Metz-Caporusso. Als je de voorbeelden ziet van deze kunstwerken, zou je gelijk naar een tattoo-shop willen bellen om een afspraak te maken.

Om een extra accent te leggen op de lichaamsrollen, kwam Carrie met het idee om een tattoo toe te voegen. Ze verklaart aan Allure: ‘Ik heb zelden tattoos gezien speciaal voor volle mensen.’ Maar wat is de roll flower nu eigenlijk? Het is een tattoo waarbij de huidrollen een onderdeel zijn van het totaal plaatje.

Idee van Carrie

Carrie Metz-Caporusso zegt: ‘Ik hoop dat dit soort tattoos even normaal worden als enkeltatoeages. En dat dik zijn gezien kan worden als iets neutraal, in plaats van iets goed of slecht. Ik wil die gedachte uitdagen. Waarom kijken we naar een vol lichaam als iets dat veranderd of gefixt moet worden? Ik wil net dat ‘dikke’ mensen niet in een constante strijd met hun gewicht verwikkeld zijn. Fatness is not a failure.

Voorbeelden om inspiratie op te doen

Denk je nu: goh, dit lijkt mij ook wel wat, ik zou wel wat voorbeelden willen zien. Die hebben we voor je. Op het Instagram-account van de tattoo artiest zie je het idee van de roll flower-tattoo. Als je het gaat laten zetten, stuur je ons even een foto?

Lees ook:

Op deze plekken verdwijnt jouw tattoo het snelst (+tips)
Tattoo zetten: op deze 13 dingen moet je goed letten

Bron: VIVA | Beeld: Pexels: Cottonbro
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved