Travel

Wauw! Dit resort op de Malediven is uitgeroepen tot de ultieme vakantiebestemming

Een luxe resort op een privé-eiland op de Malediven. Zeg nou eerlijk, iedereen wil dat toch! Als jij de vakantie van je leven wil moet je naar het Kudadoo Maledives resort. Dit resort is in 2019 uitgeroepen tot de ultieme vakantiebestemming. Wij hebben het resort opgezocht en we get it, het is een paradijs!

Het Kudadoo Maladives resort is alles wat je wil

Begint jouw wanderlust ook weer op te spelen? We zitten nu ongeveer een jaar lang in lockdown en de zomer begint langzaam dichterbij te komen. Wij zijn allerlei reizen aan het plannen die we waarschijnlijk niet kunnen maken…Inclusief een retourtje (of enkeltje) naar dit prachtige resort.

Het Kukadoo Maladives resort

Dit paradijselijke resort opende haar deuren op 26 december 2018. Er zijn maar 15 bungalows met allemaal één of twee slaapkamers. Hierdoor passen er maximaal 50 gasten op het resort wat zich op een privé-eiland op de Malediven bevindt. Naast de 50 gasten past er ook nog 100 man personeel op het resort. Elke kamer heeft een prachtig uitzicht over de Indische oceaan. Hoe bereik je het eiland? Als je naar de Malediven vliegt word je opgehaald van het vliegveld en vlieg je met een privéjet naar het resort. Het is een privé-eiland dus er gaan geen vluchten richting het resort.

View post on Instagram
 

Wat kan je er doen?

Als je bent aangekomen op het resort en jouw spullen zijn uitgepakt kan je naar een van de luxe voorzieningen. Je bent omringt door de Indische oceaan dus je kan altijd een frisse duik nemen. Het resort is een en al luxe. De gasten kunnen uitgebreide massages, gezichtsbehandelingen en acupunctuursessies krijgen. Verder is er een luxe fitnessruimte en een plek voor yoga en meditatie. Heb je zin in wat lekkers? Ga dan naar het onderwater restaurant. Hier wordt alleen verse vis geserveerd uit de omgeving. Hou jij van avontuur tijdens je vakantie? Dan kan jij je inschrijven voor verschillende georganiseerde watersporten en tripjes naar de jungle.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Milieuvriendelijk

Naast alle luxe probeert het resort ook milieuvriendelijk te zijn. Je zult hier dus geen plastic bekers of bestek tegenkomen. Ook zijn de daken van het resort bedekt met 984 zonnepanelen die het hele resort voorzien van groene energie. Als je hier naartoe reis ben je dus ondergedompeld in luxe en je bent groen op vakantie. Klinkt als een win-winsituatie!

View post on Instagram
 

Hoeveel kost het?

Nu de reden dat je deze vakantie waarschijnlijk niet kan doen, de prijs… Een kamer voor twee volwassenen begint rond de 3.000 euro per nacht. Als jij een bungalow wil met twee slaapkamers ben je minimaal 3.500 euro per nacht kwijt. Wil jij een tripje naar dit resort? Dan kan je nu al beginnen met sparen!

View post on Instagram
 

Lees ook:

– 6 foto’s van Bora Bora die bewijzen dat je er ooit een keer heen moet

– A girl can dream: dit schattige hotel op Bali mét ocean view wil je scoren

– Paradise Alert! Dit zijn de 9 mooiste eilanden op een rij

Bron: fem-fem.nlBeeld: istock