Lifestyle

6 (georganiseerde) activiteiten die jij kan doen met Pasen 2021

Het paasweekend komt eraan. Wat moet je doen? Alle concerten en festivals zijn afgeschaft, culturele instellingen moeten dicht en we zitten (nog steeds) in een lockdown. We got you! Wij hebben 6 (georganiseerde) activiteiten die jij in het paasweekend kan doen.

6x wat te doen met Pasen 2021

1. Organiseer een paasei-proeverij

Ben jij ook zo'n fan van paaseieren? Maak er dan een echte wedstrijd van! Koop een aantal verschillende smaken paaseieren en probeer samen met je gezin of je vriendinnen te raden welke smaken het zijn. De winnaar mag alle paaseieren hebben!

2. Speel een Whatsapp moordtocht

Er zijn veel georganiseerde Whatsapp-speurtochten. Bij deze tochten moet je een moord oplossen door middel van hints die je op Whatsapp krijgt. Je loopt door de stad met een groepje opzoek naar alle aanwijzingen om de dader te vinden. Check de Whatsapp moordtocht hier!

3. Awakenings Easter 2021

Helaas gaat Awakenings met Pasen niet door dit jaar... Gelukkig heeft het festival een livestream opgezet. Zo kan je toch nog een beetje genieten van een online festival. Check de livestream hier!

4. Tulp Festival in Amsterdam

Hou jij van actieve uitjes? Ga dan met Pasen wandelen door Amsterdam! Door de hele stad staan tulpen die je kan bewonderen. Rondom het monument in het Vondelpark zijn 30.000 (!) tulpen geplant. Bekijk het evenement hier!

5. Bestel een lekkere paasbruch

Helaas is de horeca nog steeds dicht...Dus een lekkere paasbrunch bij jouw favoriete tentje zit er niet in. Gelukkig bezorgen veel restaurants nog wel. Bestel een lekkere paasbrunch en steun de horeca een beetje. Pluspunt, jij hoeft niet uren lang in de keuken te staan voor de perfecte brunch! 

6. Paaswandeling door de Jordaan

Omdat de sportscholen gesloten zijn is heel Nederland massaal gaan wandelen. Dit kan je ook met Pasen doen! De Noorderkerk in Amsterdam heeft een wandelroute uitgestippeld door de Jordaan. Heb jij zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan kan jij je ook alleen opgeven, je wordt aan iemand gekoppels om samen de wandeling te maken. Bekijk het evenement hier!

Beeld: Unsplash: Sinziana Susa
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved