Lifestyle

New music friday: LSD komt met een nieuwe single en Sevn Alias heeft een nieuwe tune

Het is vrijdag! Speciaal voor jou zetten we elke vrijdag al onze favoriete nieuwe tunes op een rijtje. Zo kan jij lekker het weekend in dansen. In deze new music friday zetten we een Rotterdamse zangeres in de spotlight en komt het trio LSD met een nieuwe toffe tune!

New music friday

Major Lazer, Labrinth, Sia en Diplo (LSD) – Titans

Labrinth, Sia en Diplo aka LSD hebben een nieuwe single uitgebracht samen met Major Lazer. Titans is een super dansbaar nummer om positief het weekend in te gaan. Zin in een feestje op afstand? Voeg snel dit nummer toe in je playlist!

Starboy – Sevn Alias

Ook in eigen land komen er lekkere partynummers uit. Zin in een zwoele caribische beat? Luister dan deze nieuwe tune van Sevn Alias.

Keep Moving – Jungle

Ben jij meer van de disco vibes? Dan is dit nummer wat voor jou! Jungle is een Brits soul-collectief, bestaande uit Josh Lloyd-Watson en Tom McFarland. De twee zijn nog niet heel bekend in de mainstream muziekindustrie, maar ze zijn zeker de moeite waard om te checken!

Toxic Love – Maxime Mata

Maxime is een Rotterdamse zangeres. Ze bracht haar eerste single uit samen met Bokke8 en later werkte ze ook samen met Sxteen. Zin om met een powervrouw het weekend in te gaan? Check haar dan zeker even!

Must reads 👀