Food

Alle klunzen verzamelen: volgens onderzoek zijn knoeiende mensen gezonder

Ben jij iemand die niet kan eten of drinken zonder iets te knoeien? Dan hebben we goed nieuws voor je. Mensen die knoeien en morsen zijn namelijk gezonder!

Knoeiende mensen zijn dus gezonder

De een heeft na het eten heel het gezicht vol zitten met de restjes van de maaltijd en de ander heeft niets naast het bord liggen en ook niets geknoeid. Voor de mensen die wat meer morsen tijdens het eten is er uit onderzoek gebleken dat zij slimmer zijn dan de niet-knoeiers. Really?

Wetenschappelijke onderzoeken die ons aantonen dat de kater minder wordt als je ouder wordt, omdat we van kaas eten beter gaan slapen en ons het redmiddel tegen een kater geven, tonen dus nu aan dat knoeien best wel gezond is.

Hoe dan?

Onderzoekers aan de universiteit van Swansea in Wales hebben onderzoek gedaan naar het karakter van kinderen die knoeien. En wat blijkt? Kinderen die knoeien bleken een stuk gezonder en ook minder dik. De knoeiers hebben een avontuurlijk gedrag. Hierdoor proberen dit soort mensen verschillende soorten eten uit en hebben een veel gevarieerder patroon dan andere mensen. Dus als je een knoeier bent, pas wel op met je nieuwe truitje, maar ga zo door! Als de volgende keer de pastasaus op je blouse terecht komt, kun je dus zeggen dat je een super avontuurlijke eter bent ;-)

via GIPHY

Bron: Amayzine | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved