News

Cute! Je kan nu pantoffels dragen die exact op je huisdier lijken

Hoe cool zou het zijn als je je huisdier kon laten klonen? Nou, het kan. LOL. Je kan dus je huisdier van pantoffels laten maken. Cuddle Clones kan jou huisdier klonen (op basis van lekkere zachte stof). NEED. Het liefst bestel je deze pantoffels vandaag nog. Dit is toch té schattig?

Pantoffels van je huisdier

De handgemaakte diertjes lijken zo erg op je huisdier dat je moet uitkijken dat je ze niet gaat verwarren met je harige vriend. Het bedrijf maakt dus pantoffels, maar ook gewone knuffeltjes.

Nu denk je vast, als het maar niet op een slechte namaak van Aliexpress lijkt. Hier hebben we wat voorbeelden voor je geselecteerd. Dit is toch net echt? Wij zien het verschil niet.

Nog meer customize

Mondkapjes, sokken, pyjama’s, mokken en zelfs dekens met je huisdier erop. Ze maken het allemaal. Wil je dus een hele verzameling aan spullen met je huisdier? Dan ben je hier op de goede plek.

Price

Omgerekend naar euro’s kosten de pantoffels ongeveer 174 euro. Het kost wat, maar bedenk wel dat je dan een exacte kopie van je harige vriendje hebt. Hoe leuk! Als je op de website van Cuddle Clones komt, kun je je ook nog eens aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvang je 10 procent korting op je eerste bestelling. Dat scheelt een hoop!

Bron: Cuddle Clones | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved