Lifestyle

Magic: check de edelstenen werking

Sluit je ogen en denk aan alle fijne momentjes van vandaag. Voelt goed he!  Wil jij meer leuke momentjes in je leven brengen? Check dan de edelstenen werking van deze 7 magische soorten. 
 

De magische edelstenen werking

1. Bergkristal
Bergkristal werkt helend en beschermend. Wanneer je deze soort een plekje geeft in je huis zul je sneller struggles kunnen overwinnen. De kristalsoort heeft ook een postief effect op je energielevel. 

View post on Instagram
 

2. ☽ Maansteen ☾
Maansteen is de steen van gevoel, liefde & hoop. De naam zegt het misschien al; deze steen is verbonden met de maan. Leg dit kristal op de nachtkastje en je zult je dreams beter kunnen herinneren. De edelstenen werking die we niet moeten vergeten: deze steen versterkt het gevoel van liefde.
 

View post on Instagram
 

3. Rozenkwarts
Wij zijn helemaal gek op de kleur van dit kristal: pink. De magische edelstenen werking focust zich sterk op liefde geven en liefde ontvangen. Rozenkwarts heeft ook een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen en zorgt voor vruchtbaarheid.

View post on Instagram
 

4. Amethist
Heb je memories die je liever in het verleden laat? Deze prachtige paarse steen helpt je om je te focussen op de mooie momenten in het nu. Deze steen past het best bij de mensen die Vissen, Maagd of Waterman als sterrenbeeld hebben. 

View post on Instagram
 

5. Chrysocolla
Het leven veranderd constant. Je maakt keuzes die bepalen hoe je dag eruit gaat zien. Deze beauty helpt je om voortdurend veranderende situaties te accepteren. You got this!
 

View post on Instagram
 

6. Opaal
In deze kristallen kun je rainbows zien. Hoe het licht schijnt bepaalt hoe je de kleuren ziet. Opaal leert je dat dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je. De edelstenen werking van deze kwarts helpt bij stemmingswisselingen tijdens je menstruatie.

View post on Instagram
 

7. Bumble Bee Jaspis
Yeah!, de edelstenen werking van deze steen is: opwekkend. Dat is wat je meteen al voelt bij het kijken naar de Bumblebee! 
Hij zal je motiveren om je dromen achterna te gaan, let the magic happen.

View post on Instagram
 

 

Bron: liatelier.nl,sbdesignscreations.nl,yoga-international.nu, semoea.nl, elohim-edelstenen.nl, edelstenenfee.nlBeeld: Unsplash