De Magnum Double Gold Caramel Billionaire is het meest luxe ijs wat jij ooit hebt gezien

Food door Fleur Nieuwenhuis

Magnum komt met een nieuwe ijssmaak genaamd, Double Gold Caramel Billionaire. Dit is misschien wel de meest luxe naam ooit voor een ijssmaak. De gouden Magnum ziet er ook nog eens super mooi uit. Ben jij een echte Magnum-fan? Lees dan snel verder!

Magnum's Double Gold Caramel Billionaire is uit

Magnum staat bekend om de toffe ijssmaken die ze bedenken. Eerder brachten ze al vegan ijs uit. Ook bedachten ze witte chocola & cookies ijs en zelfs ijs met Bailys smaak! Nu komen ze met een ijssmaak die super luxe klinkt en er vet mooi uitziet. 

Double Gold Caramel Billionaire

Als jij je tanden zet in deze nieuwe smaak bijt je eerst door een laag gouden chocolade met knapperige stukjes biscuit. Vervolgens kom je een laag gezouten caramel tegen. Daarna kom je bij het roomijs. Het ijs heeft een swirl van pecan en biscuit. De smaak is wel heel zoet. Als jij meer fan bent van frisse smaken is dit misschien geen match. Maar voor de zoetekauw is de Double Gold Caramel Billionaire heaven on earth!

Waar te krijgen?

De nieuwe smaak is per stuk te koop in de supermarkt. Ook kan je hem als multipack (4 stuks) kopen en zelfs als pint! Je kan ook een multipack mini's scoren. De Magnum Double Gold Caramel Billionaire is perfect voor een avondje bankhangen.