News

Er bestaan nu speciale frietbakjes voor in de auto (en deze wil iedere drive-thru fan hebben)

We schreven pasgeleden nog over een geniale uitvinding: het sausbakje. Nou, daar kunnen we er weer eentje aan toevoegen hoor. Naast dat je je saus een plek kunt geven in de auto, hoef je je nu namelijk ook geen zorgen meer te maken over waar je je frietjes laat. Deze friethouder lost al je problemen op, en maakt het mogelijk om zonder knoeien in de auto te kunnen eten.

Na een rondje door de McDrive ben jij niet van plan om je frietjes op de parkeerplaats op te eten. Daarom rijd je gewoon door. Het gevolg? Frietjes op de grond en een bakje saus dat om de drie seconden omvalt. Niet ideaal. Maar vanaf nu zet jij je bakje met friet gewoon in de speciale friethouder. 

Friethouder voor in de auto

De friethouder werkt ontzettend simpel. Je hoeft ‘m alleen maar in de opening van de bekerhouder te zetten. In de productbeschrijving op Amazon staat dat de houder een standaard maat heeft, en dat deze dus in de gemiddelde bekerhouders past. En ook handig: je eet natuurlijk niet de hele dag door friet in je auto, dus je kunt de houder ook makkelijk gebruiken voor je telefoon, of andere voorwerpen die niet in de ‘normale’ houder passen. Je shopt de friethouder via Amazon, voor €9,92.

friethouder

Beeld: Amazon

Must reads 👀