Food

Hands Off My Chocolate komt met een nieuwe smaak en hij is hartstikke vegan

Als jij ons volgt, dan weet je dat wij op de redactie allemaal chocoladeverslaafd zijn. Hoe kan het ook anders, als je regelmatig pakketjes krijgt met chocolade erin?! Professionele fijnproevers als wij dus zijn, brengen we jullie vandaag het goede nieuws dat Hands Off My Chocolate een vegan chocoreep heeft uitgebracht. En hij is super yummie.

Hands off my chocolate komt vegan chocolade

Vegan chocolade

Joejoe, chocolade lovers opgelet! Hands Off My Chocolate lanceert namelijk een nieuwe smaak. Je kent het chocolademerk misschien al van de 'Red Velvet'-chocoladerepen, maar deze week brengen ze een nieuwe variant uit: Vegan Caramel Seasalt. Yep, vegan chocolade dus! Wij werden daar ook helemaal hooked van. Met alles waar karamel zeezout in zit, daar zijn wij sowieso als de kippen bij, maar naar deze vegan editie waren wij helemaal benieuwd. Nou, dat zal wel goed. Hoewel de reep dus helemaal vegan is, is 'ie alsnog crunchy en proef je in feite weinig verschil met de 'gewone' variant. Yay!

Waar koop je deze vegan chocolade?

De reep is nu verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Coop en in de Hands Off My Chocolate webshop voor €2,09. In de loop van 2021 zullen de vegan repen ook verkrijgbaar zijn bij de meeste andere supermarkten. 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved