News

Oeeeh: er bestaat nu Malibu Watermelon (en die wil je proeven)

Terwijl we pas geleden nog konden genieten van de sneeuw, lijkt het erop dat het al snel warmer zal gaan worden. En als er een drankje is dat goed bij beter weer past, dan is het wel Malibu. De standaard Malibu is lekker, maar het variant dat het merk nu op de markt heeft gebracht klinkt al helemaal aantrekkelijk. Er bestaat nu namelijk Malibu Watermelon.

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Mochten de clubs de deuren weer openen, dan weten wij wat ons nieuwe go-to drankje zal zijn. Want Malibu Watermelon, dat kan niet anders dan heel erg lekker zijn. In Malibu Watermelon zit geen kokosnootsmaak, dus dat maakt 'm anders dan de normale variant. Even mixen met frisdrank of sap en genieten maar.

Malibu Watermelon

De nieuwe variant van Malibu Watermelon hebben we helaas nog niet in de supermarkt zien liggen. Maar ze zijn online al wel te koop, zoals via deze website bijvoorbeeld. Een fles Malibu Watermelon van 750 mililiter kost €11.55, en de drank bevat 21% alcohol. Zie jij jezelf al zitten? In de tuin met een Malibu Watermelon in je hand? Wij wel!

malibuwatermelon watermelon

Bron: totalwine.com
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved