News

Gaat wintersport niet door? Bij deze take-away aprés-ski bar krijg je toch een beetje wintersportgevoel

Door de coronapandemie gaat de wintersportvakantie weer niet door. Enorm balen, voor alle liefhebbers van wintersport. Helaas zal skiën of snowboarden even niet gaan, maar voor de aprés ski is wel een goede oplossing bedacht. Er bestaat nu namelijk een take-away aprés ski bar, waar je tóch een klein beetje wintersportgevoel kunt krijgen. Proost!

Helaas, de feestjes tot diep in de nacht en het genieten van een heerlijk drankje na een middagje sporten moeten we nog even missen. Mensen die normaal op wintersport gaan en hier altijd naar uitkijken, hadden dit jaar (weer) te maken met een grote teleurstelling… Dikke kans dat diezelfde mensen wel in zijn voor een lekker drankje, net zoals ze gewend zijn.

Take-away Aprés ski bar in Amsterdam

Ja, echt. Aprés ski, maar dan in Nederland. En in aangepaste vorm natuurlijk. In Amsterdam vind je nu een ware Take-away Aprés ski bar waar je verschillende bestellingen kunt maken. Van Weizen tot Apfelstrudels, net zoals je gewend bent van de wintersportvakantie! De bar is woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00 geopend en is te vinden bij de Berlagebrug in Amsterdam. Als de regels omtrent corona het toelaten, kun je de bar bezoeken tot eind maart. Een mooie oplossing voor deze vervelende tijden. En nu maar hopen dat de échte wintersport snel weer door kan gaan.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀