Slecht nieuws voor Harry Potter-fans: game Hogwarts Legacy wordt een jaar uitgesteld

News door Rochell

Een tijdje geleden hadden we heel erg goed nieuws voor Harry Potter-fans: de nieuwe game Hogwarts Legacy is namelijk in aantocht! Maar helaas moeten we diezelfde Harry-Potter fans deze keer teleurstellen. De makers van de game hebben namelijk bekendgemaakt dat de game een jaar wordt uitgesteld... Heel. Erg. Balen.

Ja, echt: je leest het goed. Je zult nog wat geduld moeten hebben. Wij op de redactie waren heel enthousiast toen we hoorden dat we binnen de kortste keren het Harry Potter spel konden gaan spelen, maar helaas zal dit nog even gaan duren... Dit omdat de makers het maken van de beste ervaring voor de game fans het allerbelangrijkste vinden.

Harry Potter Hogwarts Legacy wordt uitgesteld

Op de officiële sociale media accounts delen de makers van het spel dat we langer moeten wachten op het spel. Ze schrijven: dat de game niet in 2021, maar in 2022 beschikbaar wordt, om ‘de game de tijd te geven die het nodig heeft’. Eigenlijk is het dus alleen maar beter, omdat we na al die tijd wachten dan – als het goed is - wel een hele goede game kunnen verwachten. Maar het is natuurlijk ook gewoon balen, want veel Harry Potter-fans hadden zich er enorm op verheugd om de game te kunnen spelen.

Benieuwd naar de game? In dit artikel vertellen wij alles wat je moet weten over Harry Potter Hogwarts Legacy!