Lifestyle

8 Disney tattoos die zó magisch zijn dat je ze wilt hebben

 

We love Disney! Hoe oud we ook zijn, we can’t get enough. Wij weten daarom ook zeker dat we nooit spijt zullen krijgen van deze 8 Disney tattoos. Klik snel verder voor een portie Disney-inspiratie!

1. Disney tattoos: subtiel 

Deze is perfect voor iedereen die van tattoos houdt die niet in your face zijn. Met alle fijne lijnen en dots ziet deze tattoo er magisch uit. Welke Disneyfilms herken jij in deze tattoo? 

View post on Instagram
 

 

2. Disney tattoos: Moeder – dochter tattoo

Ah how cute! Deze moeder en dochter lieten samen een tattoo zetten van Mevrouw Theepot en Chip uit Belle en het Beest. Deze is ook zeer geschikt voor jou en je oudere zus of beste vriendin. 

View post on Instagram
 

 

3. Disney tattoos: Het kasteel

Oeh welke girl droomt er nou niet van om te wonen in dit kasteel? Wij zouden de hele dag door in de mooiste jurken rond het castle lopen. Natuurlijk is dit plaatje ook iconisch voor de start van íedere Disneyfilm. We love!

View post on Instagram
 

 

4. Disney tattoos: Mickey Mouse

Denk je aan Disney, dan denk je aan de OG: Mickey Mouse. Deze chick liet haar tattoo goedkeuren door Mickey himself 😉 De tattoo is geïnspireerd op Mickey Mouse in de film Fantasia. Magical!

View post on Instagram
 

 

5. Disney tattoos: Knabbel en Babbel

Zoek je een tattoo die jij en je bestie samen kunnen zetten? Deze tattoo van Knabbel en Babbel is mega schattig. Zo kan íedereen zien dat jij en je bff voor altijd zijn. 

View post on Instagram
 

 

6. Disney tattoos: The second star to the right

Als Peter Pan jouw lievelingsfilm is, dan wil je deze tattoo. Op deze manier draag je Peter Pan en Tinkelbel altijd bij je. 

View post on Instagram
 

 

7. Disney tattoos: Just keep swimming 

Als jij Finding Nemo als kind hebt gezien, is het gegarandeerd één van jouw lievelingsfilms. En dan ben je ook jaloers op deze tattoo. Wij willen Nemo, Dory en Squirt ook op onze arm! 

View post on Instagram
 

 

8. Disney tattoos: Alleen voor de échte fans

Wow, hoe amazing is deze tattoo? Oké, je moet er wat tijd, geld, pijn en ruimte op je lichaam voor overhebben, maar dan heb je wél wat. Je kan deze tattoo helemaal customizen met je favoriete Disneyfiguren. 

View post on Instagram
 

Dankzij corona kunnen we helaas nog even niet naar Disneyland. So sad! Het is hier mogelijk om online een ritje te maken in een Disney-achtbaan.

Beeld: iStock.com

Must reads 👀