News

It's official: Sex and The City komt met een nieuw seizoen

OMG! Deze week begint wel héél goed met dit nieuws. Sex and The City komt met een nieuw seizoen. Yes, het is echt waar. HBO Max bevestigde het nieuwe seizoen aan Amerikaanse media and we can't wait. Lees hier alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen. 

Sex and The City's nieuwe seizoen: And Just Like That...

Het verhaal van Sex and The City

Het nieuwe seizoen krijgt een nieuwe naam: And Just Like That... In de tien afleveringen van een half uur, volgen we het leven van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York. De ladies zijn inmiddels 50-plussers en hebben sinds the 90's veel meegemaakt. Onderwerpen zoals liefde en vriendschap komen voorbij. Oeh, wij zijn zo excited!

via GIPHY

De cast van Sex and the City

Een nieuw seizoen van Sex and The City is natuurlijk niet compleet zonder Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker. Cynthia Nixon zien we terug als Miranda Hobbes en Kristin Davis zal weer te zien zijn als Charlotte York. Was jij een major fan van Samantha Jones? Dan hebben wij some bad news: helaas komt Kim Cattrall niet terug als Samantha. Gelukkig is Sarah Jessica Parker wel van de partij. En dat ze weer in de huid van Carrie wilde kruipen, was no secret: "Ik wil weten hoe het nu met de dames gaat, sinds de laatste film is de wereld erg veranderd. We hebben nu betere technologie, sociale media en #MeToo en ik denk dat Carrie hier heel graag over wil meepraten" zei Sarah Jessica Parker tegen Entertainment Tonight. Ze deelde een teaser van het nieuwe seizoen via Instagram. 

De opnames van Sex and the City And Just Like That... beginnen tijdens het einde van de lente. En ofcourse zal dit in New York City zijn. We hebben nog geen releasedatum voor het nieuwe seizoen, maar wij houden je op de hoogte. 

Bron: fem-fem.nl, vogue.nl | Beeld: Brunopress.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved