News

Aha: dit is dus de beste manier om wraps te vouwen

Wraps zijn bij heel veel mensen groot favoriet, wat eten betreft. Wraps zijn namelijk heel erg makkelijk om te maken, voedzaam, en smaken ook nog eens ontzettend goed. Het enige nadeel van wraps is dat ze ontzettend moeilijk te eten zijn. Bij iedere hap valt er weer een stukje inhoud uit de wrap. Maar dat is nu verleden tijd... Als je de wraps op deze manier in elkaar flanst, dan wordt eten namelijk een stuk makkelijker!

Hoe eet jij je wraps? Veel mensen leggen de inhoud van de wrap in het midden, vouwen de onderkant dubbel en rollen 'm daarna op. En anderen vouwen de onderkant niet eens dubbel, maar rollen de wrap gewoon direct op. Het gevolg is dan dat de meeste inhoud dus uit de wrap valt en weer op je bord komt te liggen. Best wel jammer, vinden wij. Maar blijkbaar kun je je wrap nu op een speciale manier vouwen. Deze tiktokhack gaat het eten van wraps een stuk makkelijker voor je maken.

In dit artikel hebben wij de lekkerste en makkelijkste recepten voor wraps op een rijtje gezet.

Hoe vouw ik wraps?

Het idee is heel simpel: het enige wat je hoeft te doen is je wrap neerleggen, en één keer met je mes vanaf de buitenkant naar het midden snijden. Vervolgens verdeel je de inhoud over vier hoeken en vouw je de wrap laag voor laag dicht. Niet helemaal duidelijk? Na het zien van deze tiktok begrijp je 'm sowieso:

@alphafoodie

Fun inspo 🤩 #tortilla #foodtiktok #foodhack #healthyfood

♬ original sound - AlphaFoodie
Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved